Paparazzier irriterer Wozniacki

I takt med at Caroline Wozniacki er blevet en tennisstjerne, er paparazzi-fotografer begyndt at interessere sig for, hvad hun foretager sig i sit privatliv

Caroline Wozniacki i selskab med hviderussiske Victoria Azarenka forud for sæsonfinalen i Doha. (Foto: Getty Images)
Caroline Wozniacki i selskab med hviderussiske Victoria Azarenka forud for sæsonfinalen i Doha. (Foto: Getty Images)

Paparazzi-fotografer er blevet en de ting, som Caroline Wozniacki må finde sig i, efter at hun det seneste år er blevet en af verdens bedste tennisspillere.

Tidligere på måneden var den 19-årige dansker på ferie på Mauritius i det indiske ocean, og efter blot få timer på stranden følte hun sit privatliv invaderet af paparazzi-fotografer.

- Ærlig talt kunne jeg godt tænke mig at have mit privatliv for mig selv. Men sådan er det åbenbart, når man er blevet et kendt ansigt. Det må jeg til at lære at leve med, siger Caroline Wozniacki til B.T.

Fotograferne havde gemt sig i en lille fiskerbåd, hvorfra de tog billeder af danskeren, der var på ferie med de to tennisvenner, Agnieszka og Urszula Radwanska.

'Meget har ændret sig'
- I første omgang troede vi, at den båd, der lå et stykke fra os var bemandet med fiskere. Men da der pludselig stak en gigantisk kameralinse ud bag en sejldug, konstaterede vi, at vi blev beluret, fortæller Wozniacki, der ikke har oplevet samme opmærksom tidligere i karrieren:

- Meget har ændret sig det seneste år. Dengang havde jeg ingen problemer med at gå anonymt rundt overalt i verden. Sådan er det ikke længere.

- Selvfølgelig er det irriterende, at jeg ikke kan få lov til at holde ferie i fred. Men ellers har jeg det fint med al opmærksomheden.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere