Caroline er smuk

En tidligere US Open-vinder er vildt imponeret over Wozniacki, men ser hende gerne udvikle to aspekter af sit spil

Caroline Wozniackis udstråling imponerer en tidligere US Open-vinder. (Foto: AP)
Caroline Wozniackis udstråling imponerer en tidligere US Open-vinder. (Foto: AP)

DOHA (Ekstra Bladet): Hun vandt selv US Open et par gange og lod sig i den grad begejstre af Caroline Wozniackis færd i New York i år.

- At gå i så stor en finale som 19-årig er spektakulært, siger Tracy Austin, der i dag er kommentator for såvel BBC som de store amerikanske stationer.

- Nu tror hun på, at hun kan tage det sidste skridt op.

- Og hun hentede rigtig god erfaring i kvartfinalen mod Melanie Oudin, hvor hun havde verdens største stadion imod sig. Her viste hun, at hun indeholder den mentale styrke, som er så vigtig for at holde sig i toppen.

- I stedet for at krampe viste hun en meget positiv attitude ved på forhånd at sige: ’De er ikke imod mig, de er bare med hende’. Og det var et meget smukt interview, hun gav på banen bagefter, smiler amerikaneren.

Serv og slice kan forbedres
Austin har generelt hæftet sig ved Carolines smilende ydre.

- Mange af de andre piger er stressede og har ikke let til smil, men hos hende ser det ud til at komme naturligt hele tiden. Hun gør det smukt både på og udenfor banen, og hun går en meget lys fremtid i møde, vurderer Tracy Austin, der dog også kan se plads til forbedring.

- Hun er rigtig god både offensivt og defensivt, og jeg har været imponeret over den måde, hun er kommet igennem sine kampe på her i Doha. Sikke en mental styrke.

- Hun skal nok udvikle en lidt større serv på konstant basis. Hun har en god serv, men jeg føler, at hun nogle gange sætter farten ned for at holde en høj procent på førsteserven.

- Og så vil jeg gerne se hende udvikle en rigtig slice og dermed gøre sin baghånd til et mere varieret våben. Men nu taler vi altså også om den perfekte verden, smiler hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere