Carlsen vil have sejr i Davis Cup-debut

Danmarks Davis Cup-kaptajn Kenneth Carlsen mener, at Finland er favoritter forud for weekendens tennislandskamp, men Danmark har holdet, der kan overraske

Kenneth Carlsen står for første gang i spidsen for Davis Cup-holdet som træner i weekenden. (Foto: Thomas Wilmann)
Kenneth Carlsen står for første gang i spidsen for Davis Cup-holdet som træner i weekenden. (Foto: Thomas Wilmann)

Kenneth Carlsen fik allerede i 1990'erne sin debut for det danske Davis Cup-hold.

Men fredag debuterer han endnu engang, når han som kaptajn for det danske tennislandshold anno 2009 skal lede Frederik Løchte Nielsen, Martin Pedersen, Rasmus Nørby og Thomas Kromann til sejr over Finland.

Finnerne stiller med Jarkko Nieminen, der i 2006 var nummer på 13 på verdensranglisten, og Nieminens deltagelse ved landskampen i Kolding gør Finland til favoritter.

- Vi går efter at vinde, men på papiret er Finland favorit. Vi skal spille rigtig godt for at vinde, og det tror jeg på, at vi kan, siger Kenneth Carlsen til Ritzaus Bureau.

- Vi har ikke en spiller som Jarkko Nieminen på vores hold. Derimod har vi et homogent hold og spiller stabilt i single, og samtidig har vi en god double. Vi er gode alle steder, men har ikke nogen stjerne, fastslår Carlsen.

Frederik Løchte Nielsen er i øjeblikket Danmarks højest rangerede spiller på verdensranglisten med en placering som nummer 290.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere