Annonce:
Annonce:

Caroline er 'Pigen med esserne'

- De kom bare væltende, sagde Caroline, der i aften bankede hele ni serve-esser, da hun i aften strøg i semifinalen ved Nordea Danish Open

- Esserne kom bare væltende, sagde Caroline efter sin kvartfinale i aften (Foto: Lars Skaaning)
- Esserne kom bare væltende, sagde Caroline efter sin kvartfinale i aften (Foto: Lars Skaaning)
Annonce:
Følg Tennis

- Ja, de kom bare væltende ud ad ærmet. Jeg tror da aldrig, jeg har lavet så mange før, grinede hun efter 6-3, 6-2.

- Men det er også nødvendigt at serve godt på det her hurtige underlag. Det skal jeg også helst gøre i morgen, sagde hun med udsigten til sin semifinale mod Stephanie Foretz.

Den ligeledes godt servende franskmand, der er verdens nummer 116, slog lidt overraskende den tredjeseedede italiener, Maria-Elena Camerin, ud.

- Jeg mødte hende og slog hende i en tæt tresætskamp i Memphis sidste år, men hvis jeg bliver ved med at spille sådan her, så tror jeg på det. Jeg spiller godt for tiden.

Caroline var ellers lige ved at give sig selv lidt af en koldstart, da hun ved 1-1 servede og kom bagud 0-40 for derefter at profitere af en tvivlsom liniedom.

Den afgørelse ramte Schruff i forbløffende grad, og de næste partier hang hun med hestehalen og kom hurtigt bagud 4-1. Siden viste tyskeren, at hun kan slå de smukkeste vindere, men mentalt hører hun ikke til i toppen.

- Jeg tror nu også, at jeg kan have en lille fordel i, at de ikke rigtigt tror på det. Og så spiller jeg faktisk meget godt for tiden, smilede Caroline Wozniacki, der trods et lidt skuffende fredagsbesøg ser frem til stor opbakning i dag.

- Mange af mine venner har i alt fald sagt, at de kommer til Arena Fyn.

I den anden semifinale mødes svenske Sofia Arvidsson og tyske Angelique Kerber, så der er stadig gode chancer for en nordisk finale.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: