Pless tabte finalen

Kristian Pless åbnede godt mod amerikanske Ryan Sweeting, men endte alligevel med at tabe finalen i

Kristian Pless tabte finalen i Canada. (Foto: AP)
Kristian Pless tabte finalen i Canada. (Foto: AP)

Det blev ikke i Banque Nationale i canadiske Rimouski at Kristian Pless skulle hente årets første turneringssejr. Danmarks bedste herresingle tabte finalen til amerikanske Ryan Sweeting i to sæt; 4-6, 6-7.

Pless fulgt med til 4-4 i første sæt, hvorefter amerikaneren trak fra.

- Det var lidt en blanding af nogle lidt løse slag fra min side og et par gode passérslag fra hans, som gav ham sættets eneste break. Jeg mistede fokus i 5 minutter, og det koster dyrt på det her niveau, forklarer Pless på sin hjemmeside.

- Det medførte også, at jeg kom bagud med et tidligt break i 2. sæt. Han servede hårdt, og jeg havde svært ved at få returneringer i spil, men det lykkedes mig dog at få brudt tilbage, men kun for at se ham smadre igennem mig i tiebreaken. Øv øv øv, skriver Pless, der ikke har haft noget stort 2008 på grund af skader.

Det gav også problemer i den forgangne uge.

Efter den første kamp her i Rimouski, tvivlede jeg faktisk på, om det var muligt for mig at gennemføre min kamp dagen efter. Mit knæ driller stadig, og det har brug for hvile og genoptræning. Det er især, når jeg skal lave splitstep og sætte af efter returneringer, at der kommer en bidende smerte. Jeg er kommet igennem ugen med stor hjælp fra de lokale fysioterapeuter og smertestillende medicin.

Pless stiller i denne uge op i den amerikanske Challengerturnering JSM Challenger of Champaign. Her venter i første runde en ganske interessant modstander i amerikanske Robert Kendrick.