Caroline: Jeg har lært noget

Danskeren står i anden runde i French Open overfor serber, der besejrede hende for to uger siden i Rom

Caroline Wozniacki har som 22-årig allerede vundet 20 turneringer på WTA Touren - men hun mangler fortsat sin første Grand Slam-triumf. (Foto: AP/Michel Spingler)
Caroline Wozniacki har som 22-årig allerede vundet 20 turneringer på WTA Touren - men hun mangler fortsat sin første Grand Slam-triumf. (Foto: AP/Michel Spingler)

Man bliver bedre og bedre med årene, og det er slut med at se teenagere triumfere i de store turneringer, mener Caroline Wozniacki.

Aldersbudskabet blev leveret efter hendes sejr over 19-årige Laura Robson i første runde af French Open

- Hun er kun 19 år. Hun er så ung. Jeg ved godt, at jeg kun er 22, men det er stadig tre år ældre, og det betyder meget, siger Caroline Wozniacki ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Se også: Wozniacki: Jeg ved, hvor god jeg er

- Man ser flere og flere ældre spillere gøre det godt. Tidligere, som for 15 år siden, kunne man se 15-årige piger eller kvinder - jeg ved ikke, hvad jeg skal kalde dem - vinde Grand Slam-turneringer, men det sker bare ikke længere.

- Nu er de i midten af 20'erne, i slutningen af 20'erne eller i begyndelsen af 30'erne. Man ser mange forskellige spillere vinde. Når man bliver ældre, lærer man både sit spil og en selv som person bedre at kende, siger 22-årige Caroline Wozniacki, der stadig har sin første Grand Slam-sejr til gode.

Hun står i anden runde overfor en ny yngre spiller - men en spiller, som hun for to uger siden tabte til Rom, nemlig den 21-årige serber Bojana Jovanovski, der i sin kamp i første runde besejrede tjekken Barbora Zahlavova Strycova med 6-3, 6-2.

Se også: Far svigter mig ikke

- Jeg ved helt sikkert, hvordan hun spiller. Hun forsøger at slå hårdt på hver eneste bold og spille hurtigt. Jeg har helt klart lært noget af den seneste kamp, så forhåbentlig går det bedre denne gang, siger danskeren, der afviser, at hun skulle have været ramt på selvtilliden af de mange nederlag i første runde mod lavere rangerede spillere i denne sæson.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så har min selvtillid altid været god, siger den 10. seedede dansker.

Bojana Jovanovski rangerer som nummer 47 i verden og har endnu sin første turneringssejr på WTA Touren til gode. De to spillere har mødt hinanden tre gange med to danske sejre til følge - i Madrid i 2011 og i Tokyo i 2012.

0 kommentarer
Vis kommentarer