Ekspert: Derfor forlader Piotr IKKE Caroline

Wozniacki-kyndige Neil Harman fra The Times kan ikke se Piotr give kontrollen fra sig, og så er han imponeret over Carolines genopstandelse

Piotr forlader ikke Caroline, mener Neil Harman fra The Times (Arkivfoto: AP)
Piotr forlader ikke Caroline, mener Neil Harman fra The Times (Arkivfoto: AP)

PARIS (ekstrabladet.dk): Han har interviewet både far og datter adskillige gange og fulgt Team Wozniacki tæt. Og Neil Harman, tennisekspert hos The Times, kan slet ikke se Piotr forlade Caroline:

- Det er som Bernard Tomics far, der hele tiden siger, han vil træde tilbage. Jeg tror, Piotr bliver. Jeg kan ikke se ham give total kontrol til en anden, siger han og ligner en, der er klar til at vædde sin stråhat.

Se også: Træt Piotr: Ny træner til CarolineSe også: Piotr: Aner ikke hvor Caroline står

- Jeg vil i hvert fald se det, før jeg tror det. Og det gør jeg den dag, han ikke er med til en grand slam. Det bliver ikke i lang tid fremover.

- Hvorfor ikke?

- Fordi det er FORBINDELSEN. De to er ALT for hinanden. Hvorfor så skilles? Og hun vil vel ikke have ham til at smutte, vel?

Sammen med resten af den britiske presse havde han set gode chancer for Laura Robson mod en kriseramt Caroline Wozniacki i første runde. I stedet fik han lidt af en aha-oplevelse.

- Med tanke på alt det, der sker omkring hende, var det en virkelig imponerende indsats af Caroline. Hun præsterede virkelig godt, mistede aldrig sin intensitet eller sit fokus. Hun spillede en meget smart kamp, dikterede duellerne godt og skiftede klogt tempo. Imponerende.

Se også: Legende: Wozniacki skal være mere aggressivSe også: Caroline kan blive nummer ét igen

- Vi troede alle, at det ville blive en tæt og hård kamp. Jeg var skuffet over Laura, men overrasket over, at Caroline, med tanke på alt det, der gik forud, kom ud med så stærk en attitude.

- Hvilke perspektiver åbner det?

- Well, det er jo kun en kamp, men det er en grand slam, og hun vandt overlegent. Derfor kan hun tage noget selvtillid med, og det betyder som bekendt alt i kvindetennis. En sejr eller to mere, så..

- Så du tipper hende som vinder mod Bojana Jovanovski?

- Ja. Jeg tror, hun vil bruge deres kamp fra forleden til sin fordel. Når hun har kunnet lukke kampen mod Robson, så kan hun også gøre det mod hende. Hun vinder.

Hvornår Wozniacki og serberen kommer ud på Bane 7 er usikkert. En tæt herrekamp er i gang, og endnu en følger, så det kan blive et pænt stykke ud på eftermiddagen, og et sted i horisonten lurer desværre regnen.

0 kommentarer
Vis kommentarer