Storsponsor dropper Wozniacki

Yonex har valgt at stoppe samarbejdet med Caroline Wozniacki, efter det kom frem, at hun er vendt tilbage til sin gamle ketcher fra Babolat

Wozniacki er fanget med en ketsjer af mærket Babolat. Problemet er, at hun var sponsoreret af Yonex. (Privatfoto)
Wozniacki er fanget med en ketsjer af mærket Babolat. Problemet er, at hun var sponsoreret af Yonex. (Privatfoto)

De tog sig deres betænkningstid, men nu er sagen klar; ketcher- og sportstøjfirmaet Yonex dropper samarbejdet med Caroline Wozniacki.

Bekræftelsen kommer fra den nordiske Yonex-direktør, Benni Holst Andersen, overfor Ekstra Bladet. Hele episoden, hvor Wozniacki i sidste måned blev fanget med en spraymalet ketcher, der lignede alt andet end en Yonex-ketcher, har altså fået alvorlige konsekvenser for den danske tennisstjerne.

Wozniacki er fanget med en ketsjer af mærket Babolat. Problemet er, at hun er sponsoreret af Yonex (Privatfoto) Tennis Caroline i sponsor-drama: Fanget med forkert ketsjer

- Vi har stoppet kontrakten med Caroline, siger Benni Holst Andersen til Ekstra Bladet.

Det har været en svær beslutning for firmaets ledelse at tage, for Caroline kom på kontrakt med Yonex, da hun stadig lå nummer et på verdensranglisten. Det var derfor planen, at verdens bedste tennisspiller skulle være en murbrækker hvad tennisketchere angår på det asiatiske marked.

Tennis Afsløring: Spiller Wimbledon med hemmelig ketsjer

- Vi er meget ærgerlige over det. Det er en rigtig kedelig sag, lyder det fra Holst Andersen.

Alt peger på at Caroline Wozniacki vender tilbage til det franske fabrikat Babolat, der var med til at sende hende til tops på verdensranglisten - og det ærgrer selvfølgelig Yonex.

- Vi er meget kede af det, specielt også her i Norden, understreger Benni Holst Andersen, der altså ikke længere skal se Caroline rende rundt i sit hjemland i et frugtbart samarbejde med Yonex.

(Foto: AP) Tennis Forbløffet Yonex-direktør: Hun lå nummer et i et år med den ketsjer

1 af 2 Wozniacki igang i Wimbledon med en ketcher, der ikke er produceret af Yonex - dete r formentlig det franske mærke Babolat, der er malet over. (Foto: AP)
2 af 2 Wozniacki er fanget med en ketsjer af mærket Babolat. Problemet er, at hun var sponsoreret af Yonex. (Privatfoto)