Derfor er Carolines ketcher stadig malet sort

Caroline Wozniacki spiller ikke længere med Yonex, men hvad der gemmer sig bag den sortmalede ketcher, vil hun endnu ikke afsløre

Caroline Wozniacki med sortmalet ketcher (Foto: AP)
Caroline Wozniacki med sortmalet ketcher (Foto: AP)

NEW YORK (Ekstra Bladet): Uden for stadion hænger gigantiske plakater af Caroline Wozniacki iført sit Adidas-outfit, men også med en Yonex-ketsjer i hånden.

Men når hun i aften/nat slår hul på årets sidste grand slam, vil det igen være med en spraymalet ketsjer i hånden.

Det er nemlig en del af den aftale, hendes bagland har lavet med den tidligere ketsjer-sponsor, japanske Yonex, i forbindelse med ophævelsen af kontrakten i utide, forklarer hendes amerikanske manager.

– Yonex har lov at bruge hende i deres markedsføring året ud, så de kan komme på plads med nye spillere. Men ved nytår er det slut, og allerede nu er Caroline fri til at skrive kontrakt med hvem som helst, siger John Tobias, der i den sammenhæng håber på en stærk sæsonafslutning fra sin danske klient.

Storsponsor dropper WozniackiDen er gal med hovedet - ikke ketsjeren, Caroline!

– Vi venter nok til nytår med at tage en beslutning. Caroline spiller bedre og bedre, så situationen kan være en anden sidst på året og markedet kan åbne sig for hende.

Kontraktbrud

Dermed åbner han altså muligheden for at andre firmaer end hendes tidligere ketsjersponsor, franske Babolat, hvis logo alle i tennisverdenen regner med gemmer sig under spraymalingen, kan komme i spil.

– Hun skriver kun under med en sponsor, som vil give hende en god aftale, og vi prøver forskellige ketsjere af efter sæsonen. Lige nu skal hun bare have lov at spille tennis.

– I hvilken ånd kom I ud af aftalen med Yonex?

– I god forståelse. Caroline har lavet et godt job for Yonex, og de kunne godt forstå, at hun kunne opnå bedre resultater med en anden ketsjer.

Djokovic-råd ændrede Wozniacki Djokovic-råd ændrede Wozniacki

– Men reelt er der vel tale om et kontraktbrud?

– Caroline har optrådt meget respektfuldt over for Yonex og været en god spiller for dem. De har bestemt ikke grund til at være utilfredse med hende, siger John Tobias.