Wozniacki afviser sladderrygter - igen

Caroline Wozniacki afviser nok en gang fornyede rygter om, at hun og Rory McIlroy er gået fra hinanden

Alt er godt mellem Rory og Caroline, forsikrer danskeren (Foto: AP)
Alt er godt mellem Rory og Caroline, forsikrer danskeren (Foto: AP)

Humøret var ellers i top efter et par dages sjældent privatbesøg i København. Her hyggede Caroline Wozniacki sig med veninderne til koncert med Rasmus Seebach, med Poul Duvill til boksetræning og med familien til såvel landskamp i Parken som til ' Vild med dans'.

Men humøret faldt nogle grader søndag eftermiddag, da hun gjorde sig klar til at flyve til sæsonens sidste WTA-turnering i Luxembourg.

Medie: Rory har fyret Caroline

Årsagen var igen-igen en rygtehistorie hos den stædige budbringer, Irish Independent, og temaet var det velkendte: Rory McIlroy har droppet sin danske kæreste.

- Jeg er så træt af de rygter. De opstår hver gang, Rory og jeg er fra hinanden et par dage eller ikke skriver på Twitter. Der er intet i det, og fra nu af tror jeg bare, at jeg vil holde mit privatliv privat, siger Caroline Wozniacki til Ekstra Bladet.

- Det er så irriterende, at medier og såkaldte kilder hele tiden skal sprede den slags. De skriver jo bare, hvad de har lyst til.

Carolines bevis: Stadig sammen med Rory

- Hvordan går det med jeres forhold?

- Alt er godt, og så er der ikke så meget mere at sige til det. Jeg vil bare gerne have lov at leve mit liv uden for banen uden alle de spekulationer.

Avisen citerer en anonym kilde, der angiveligt skulle være meget tæt på det unge par, for at sige, at Rory har gjort det forbi, og at Caroline er 'knust'.

Såvel golf-som tennisstjernen har adskillige gange dementeret lignende rygter og i øvrigt undret sig højlydt over, hvem den påståede kilde kan være.

Hvem laver de rygter?

Golf med Clinton
Mens Caroline var i København brugte Rory McIlroy ugen i Irland. Dels på noget velgørenhed, men også på at spise middag med tidligere præsident Bill Clinton. De to sluttede deres møde med en runde golf i Portmanock.

I de kommende uger spiller McIlroy turneringer i Asien.