Caroline: Her er min nye træner

- Jeg glæder mig meget til at arbejde hårdt sammen med Thomas Högstedt, siger Caroline Wozniacki og drømmer om sin første grand slam

Thomas Högstedt i snak med Maria Sharapova tidligere på året. (Foto: AP)
Thomas Högstedt i snak med Maria Sharapova tidligere på året. (Foto: AP)

- Jeg ville elske at træne Caroline. Jeg venter bare på opringningen.

Sådan sagde en smilende Thomas Högstedt til Ekstra Bladet i januar 2010, da han som træner for Li Na havde været med til at ekspedere Wozniacki ud af Australian Open.

Nu er den erfarne svenskers drøm gået i opfyldelse. Parterne har skrevet under på en kontrakt for hele 2014 og indleder om ganske kort tid sæsonforberedelserne i Dubai.

Et arbejde, som de begge ser frem til.

- Jeg glæder mig til at starte træningen med Thomas, siger Caroline Wozniacki.

- Jeg er klar til at udvikle mit spil og til at arbejde hårdere end nogensinde før. Og jeg ved, at når jeg har leveret det stykke arbejde, så vil jeg også være en spiller, der kan vinde en grand slam.

Det er selvsagt et mål, som også Högstedt ser blinke øverst på sin indre resultattavle. Et forkætret hjørne, som han sidste år selv oplevede som træner for superstjernen Maria Sharapova.

-Jeg ser meget frem til min nye udfordring som træner for Caroline og til at forbedre hendes spil. Sammen vil vi prøve at nå et niveau, hvor hun kan vinde en grand slam, siger Thomas Högstedt, der i mange år har været en meget nær og særdeles hjælpsom tennisbekendt af familien Wozniacki.

Danskeren havde sidste år store problemer med at finde fodslag med først Ricardo Sanchez og siden Thomas Johansson som trænere. Denne gang går hun til nettet med en helt anden attitude:

-Thomas er meget professionel og positiv - både på og uden for banen. Han er hård og presser en til det yderste. Han har lavet et godt stykke arbejde med både Li Na og Sharapova.

- Det bliver sundt for både Caroline og Piotr, mener hendes amerikanske manager John Tobias, mens Piotr Wozniacki forsikrer, at han ikke vil blande sig i noget, der har med tennis at gøre.

Læs meget mere i Ekstra Bladet torsdag

Piotr Wozniacki har skruet den koncentrerede mine på, mens datteren træner løs. Men koncentrationen behøver ikke at være så høj længere. For i dag afslører Piotr navnet på Carolines nye træner. (Foto: Raoul Wegat) Tennis Færdig som træner: Her er 10 utrolige Piotr Wozniacki-episoder

1 af 2 
2 af 2 Thomas Högstedt i snak med Maria Sharapova tidligere på året. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere