Løchte tror på Djokovic-sejr i sæsonfinalerne

Novak Djokovic viser storform for tiden, mener Frederik Løchte Nielsen forud for tennisherrernes sæsonfinale.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Tennisherrerne runder sæsonen af i denne uge ved ATP World Tour Finals i London, hvor kun verdens otte bedste spillere er med.

Den danske tennisstjerne Frederik Løchte Nielsen deltog selv i den prestigefyldte turnering i O2 Arena sidste år, da han var med i doublerækken.

Han tror, at verdenstoeren Novak Djokovic forsvarer sin titel fra 2012.

- Djokovic er svær at komme udenom. Han er i form, og han er den, der har spillet bedst i år, selvom han ikke er nummer et lige nu.

- Men Novak har været med fremme i samtlige turneringer, han har spillet, og det lader til, at han trives godt i O2 Arena, siger Frederik Løchte Nielsen.

Især banen i London giver serberen en fordel, mener Frederik Løchte Nielsen.

- Banen er ikke specielt hurtig, bolden hopper ikke så højt derinde, og det betyder, at man kan spille noget fladere tennis.

- Derfor tror jeg, at Novak har en fordel i forhold til en som Rafael Nadal, der historisk set ikke har klaret sig specielt godt i turneringen, siger han.

Verdensetteren Rafael Nadal har en finaleplads fra 2010 som sit bedste resultat i sæsonfinalerne.

Foruden Djokovic og Nadal, så har Roger Federer også chancen for at vinde, lyder det fra Frederik Løchte Nielsen, selvom schweizeren blot er nummer syv i verden.

Men Federer har vundet turneringen seks gange og viser normalt storspil i London.

- Jeg har svært ved at se andre end de tre vinde, og blandt de tre har jeg Novak som favorit til at vinde, fordi han er i form og slog dem alle i sidste uge, siger danskeren med henvisning til Djokovic' triumf ved Paris Masters.

Spillet går allerede i gang mandag, men de største stjerner skal først i aktion tirsdag. Her møder Nadal sin landsmand David Ferrer i gruppe A, mens Djokovic og Federer tørner sammen i gruppe B.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere