Tenniseksperter: Caroline i top 5 indenfor to år

Med Thomas Högstedt som træner har Caroline Wozniacki truffet et klogt valg, mener to tidligere topspillere

Caroline Wozniacki (Foto: AP)
Caroline Wozniacki (Foto: AP)

Han har gjort det med Maria Sharapova. Og nu er målet at vinde en grand slam-turnering med Caroline Wozniacki.

Med Thomas Högstedt som træner i 2014 kan den tidligere danske verdensetter igen blande sig i den absolutte tennistop, vurderer de to tidligere tennisspillere Michael Mortensen og Peter Bastiansen.

- Det tror jeg helt sikkert. Jeg synes, vi har set en ny side af Caroline. Og hvis hun videreudvikler den side, bliver hun virkelig en kapacitet, som opnår store resultater. Jeg tror personligt, at hun kommer op blandt verdens fem bedste i den kommende sæson, siger Mortensen, der selv har trænet Wozniacki i perioder.

- De skal lige have et år til at lære hinanden at kende og arbejde med nogle ting. Men i løbet af to år kan jeg sagtens forestille mig, at hun kan vinde en grand slam-turnering. Og man kunne håbe, at det allerede sker i den kommende sæson. Når de er fortrolige med hinanden, kan hun vinde en grand slam-turnering, vurderer Mortensen.

Se også: Caroline-opskriften: Sådan forsvarer du dig

Wozniacki har aldrig vundet en grand slam-turnering, men muligheden er øget med Högstedt, vurderer Peter Bastiansen.

- Det er et meget fornuftigt valg. Högstedt har om nogen bevist sit værd med arbejdet med Sharapova. Han har præsteret at få Sharapova tilbage igen, da hun var helt væk. Han fik hende op blandt de to-tre bedste i verden.

- Det er det samme arbejde, han nu skal lave med Caroline, som også skal samles op. Men det er på et lidt andet niveau, fordi Caroline stadig er blandt de 10 bedste. Der skal ske så mange radikale ting, før hun kan komme op og vinde en grand slam-turnering, at han er det rette valg, mener Bastiansen.

Se også: Millionhyre til Carolines nye supertrænerWozniackis nye træner, Thomas Högstedt. (Foto: IMAGO/HASENKOPF) Sport og Spil Portræt af Carolines nye træner: Den viljestærke

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere