Anholdt for at sigte på stjerne med ketsjer

Bankede på Andy Murrays bilrude for angiveligt at få ham til at signere en ketsjer. I stedet havnede fire mand i brummen, mistænkt for at sigte på ham med et våben

Sådan skyder han selv med skarpt, den skotske tennisstjerne Andy Murray. Forleden blev fire mand anholdt for at sigte på ham med en ketsjer (Foto: AP)
Sådan skyder han selv med skarpt, den skotske tennisstjerne Andy Murray. Forleden blev fire mand anholdt for at sigte på ham med en ketsjer (Foto: AP)

Den britiske tennisstjerne Andy Murray er nået langt ved at skyde med skarpt med sin ketsjer.

Forleden blev fire af hans fans anholdt på åben gade og taget med på politistationen, under mistanke for at ville skyde mod stjernen.

Dramaet, der viste sig at være et meget lille et af slagsen, startede på åben gade i London, hvor fire mænd fik øje på skotske Murray, siddende ind i en bil sammen med sin agent.

To af dem stod ud af en anden bil, gik hen til Murrays Mercedes og bankede på ruden, mens de tilsyneladende holdt en aflang genstand i hænderne. Et opskræmt vidne alarmerede straks politiet.

Mens Murray kørte derfra med oprullede vinduer, blev en eftersøgning sendt ud, og kort efter blev de mistænkte stoppet i Chelsea.

Politiet fandt dog ingen våben i bilen. I stedet fandt de den tennisketsjer, som mændene ville have haft Murray til at signere. De blev senere løsladt mod kaution, oplyser en talsmand for Scotland Yard, som endnu ikke helt har indstillet deres undersøgelser.

Andy Murray selv er i øvrigt skadet for tiden og har dermed været forhindret i at skyde med skarpt under den afsluttende sæsonfinale for herrerne i netop London.

Se også: I aften slutter tennissæsonen med et topbrag

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere