Wozniacki: Rio bliver nok mit sidste OL

Den 23-årige danske tennisstjerne tror, at legene i Brasilien i 2016 vil blive hendes sidste OL

Caroline Wozniacki. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki. (Foto: AP)

Caroline Wozniacki regner med, at OL i Rio de Janeiro om tre år bliver hendes sidste chance for at repræsentere Danmark i OL-sammenhæng.

Den 23-årige tennisspiller er usikker på, om hun fortsat er aktiv i 2020, når legene bliver afholdt i Tokyo. Det fortæller Wozniacki i et interview med Danmarks Idrætsforbunds magasin Idrætsliv, der udkommer tirsdag.

- For mig har OL altid betydet noget specielt. Jeg vil gøre mit for at komme med til Rio. Det er helt sikkert et kæmpe mål.

- Det bliver sikkert mit sidste OL, så derfor er det ekstra vigtigt for mig at give det en chance og vinde en medalje til Danmark, siger Wozniacki.

- For mig er det prestigen i at være med og prøve at vinde en medalje, der betyder meget. Men også at være en del af den teamspirit, som man har ved at bo i OL-byen.

Se også: Caroline kan gå til tops igenSe også: Caroline-opskriften: Sådan forsvarer du dig

- Det er noget, man ikke kan sætte ord på, noget man ikke kan sætte en pris på. Det er helt sikkert noget, som jeg gerne vil have med, inden jeg stopper, siger Wozniacki.

Vil ikke misse Rio
Den danske tennisspiller har deltaget ved OL to gange - i 2008 i Beijing og sidste år i London.

Under OL i London foregik tennisturneringen på Wimbledon-anlægget et godt stykke væk fra OL-byen. Wozniacki ærgrede sig dengang over, at hun befandt sig så langt væk fra størstedelen af de øvrige atleter.

Se også: Millionhyre til Carolines nye supertræner Millionhyre til Carolines nye supertræner

Da hun i 2008 var med i Beijing var tennisanlægget placeret i gåafstand fra OL-byen.

Ønsket om at komme med til OL i Rio kan betyde, at Wozniacki endnu en gang vælger at stille op for det danske Fed Cup-landshold, som hun senest repræsenterede i 2011. Forud for legene i London var det et krav, at spillerne havde deltaget i Fed Cup.

- Der er altid nogle faste regler, og jeg vil gøre, hvad de siger. Jeg vil ikke misse OL i Rio. Det er helt sikkert en af de ting, jeg gerne vil have med, inden jeg lægger ketsjeren på hylden på et tidspunkt, siger Wozniacki.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere