Caroline gør grin med Rory

Synet af kærestens knap så stilsikre ketsjersving fik Caroline til igen at lægge foto af ham på Twitter

Caroline Wozniacki og Rory McIlroy har alle dage ikke været kede af at udstille hinanden på Twitter. (Foto: PA Photos)
Caroline Wozniacki og Rory McIlroy har alle dage ikke været kede af at udstille hinanden på Twitter. (Foto: PA Photos)

Det kan godt være, at de begge har bebudet, at de vil holde privatlivet helt for sig selv, men synet af Rory McIlroy i et måske ikke helt stilrent ’baghåndssving’ på tennisbanen var for meget til at holde Caroline Wozniacki fra at poste kæresten ud i det offentlige rum.

’Føles godt at være tilbage i det. Selv Rory lægger noget fint arbejde i det’, morer hun sig på sin Twitter-profil, hvor reaktionerne fra fagfolk ikke lod vente længe på sig.

’Sweet B-hand, dude’, reagerer den amerikanske veteran Mardy Fish, der er venner med dem begge, før Frederik Løchte Nielsen stemmer i:

Se også: Caroline kan gå til tops igenSe også: Caroline-opskriften: Sådan forsvarer du dig

’Stor afslutning med den venstre arm’.<br /><br /><p>Parret opholder sig begge i Dubai, hvor danskeren forbereder sig til den nye sæson med træner Thomas Högstedt, mens den nordirske golfstjerne forbereder sig på sæsonfinalen, som han efter en skidt sæson lige netop fik klemt sig med til.</p><p>Ifølge Ekstra Bladets oplysninger nåede de to dog en uges daseferie under palmer, før de begyndte at svede på tennisbanen.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere