Caroline kan gå til tops igen

Wozniacki har vist visse fremskridt, mener to internationale eksperter, som evaluerer en skidt sæson, men ser optimistisk på hendes fremtid

Caroline Wozniacki kan rejse sig og komme tilbage i den bedste halvdel af top 5, mener to tenniseksperter. (Foto: AP/Mike Groll)
Caroline Wozniacki kan rejse sig og komme tilbage i den bedste halvdel af top 5, mener to tenniseksperter. (Foto: AP/Mike Groll)

Hun nåede at fremvise en stigende formkurve og hente en turneringssejr i Luxembourg i sidste øjeblik, men det kunne ikke slette indtrykket af Caroline Wozniackis 2013-sæson, som resultatmæssigt blev den ringeste i fem år.

Det blev den ikke mindst på grund af pauvre præstationer i de fire grand slams, hvor hendes fjerde runde i Australien blev årets bedste.

Se også: Tenniseksperter: Caroline i top 5 indenfor to år

Til gengæld går hun ind til den kommende sæson med en ny trænerkapacitet, svenske Thomas Högstedt, ved sin side, og det puster til optimismen hos to garvede tennisjournalister, der gennem årene har fulgt hende på tætteste hold.

Ekstra Bladet har bedt amerikanske Matt Cronin (MC), blandt meget andet redaktør på tennisreporters.net, og Neil Harman (NH) fra britiske The Times, om at kigge tilbage på sæsonen og frem mod den næste.

Se også: Caroline-opskriften: Sådan forsvarer du dig

- Hun prøver at overbevise sig selv om, at hun er en stor spiller, som kan spille med om de største titler, men hendes resultater viser, at hun har lang vej at gå, før hun når dertil, siger amerikanske Matt Cronin, der dog også øjner positive tendenser i hendes spil.

Både han og Neil Harman fra The Times ser dog positivt på Caroline Wozniackis muligheder, hvis hun efter mange år med sin far ved sin side, tør give Högstedt en reel chance og er åben overfor hans ideer.

Læs meget mere i Ekstra Bladet søndag eller i EKSTRA:

Sport og Spil Caroline kan nå til tops igen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere