Caroline skriver ny ketsjer-kontrakt

Efter et halvt år med en hemmelig, spraymalet ketsjer er Caroline Wozniacki nu officielt tilbage hos franske Babolat

Caroline Wozniacki i Eastbourne tidligere på sæsonen med sin meget berømte, sorte ketsjer. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki i Eastbourne tidligere på sæsonen med sin meget berømte, sorte ketsjer. (Foto: AP)

Når Caroline Wozniacki omkring nytår slår sæsonens første slag i Brisbane i Australien, svinger hun for første gang siden juni armen med en ketsjer, der ikke er spraymalet sort.

Den danske tennisstjerne har nemlig netop indgået en ny kontrakt med en ketsjersponsor, oplyser hendes amerikanske manager til Ekstra Bladet.

- Ja, Caroline har fået en flerårig kontrakt med Babolat. Vi er lige blevet enige i denne uge, skriver John Tobias pr. sms.

Dermed står det danske topnavn igen officielt med det franske værktøj i hånden, som i hendes teenageår var med til at bringe hende til tops på verdensranglisten, og dermed er der nu sat officielt punktum i noget, der tangerede en sponsor-farce.

Wozniacki skrev nemlig i 2011 under med japanske Yonex, men trods mange forsøg på at udvikle en passende ketsjer til hende, blev hun stadig mere utilfreds med dens egenskaber, som hun ikke følte passede til visse facetter af hendes spil.

Wozniackis nye træner, Thomas Högstedt. (Foto: IMAGO/HASENKOPF) Sport Portræt af Carolines nye træner: Den viljestærke

Der var drama i kulissen allerede under årets French Open i maj, og under træningen på græsset i Eastbourne i juni, blev hun så første gang spottet med en ketsjer, der var spraymalet sort for at anonymisere dens fabrikat.

- Jeg søger en lille smule mere power, men også lidt mere kontrol på en og samme tid, sådan så jeg måske kan få lidt mere spin på bolden, forklarede hun til Ekstra Bladet, mens hun ikke ville afsløre mærket på den ketsjer, som alle i miljøet mente at kunne genkende som en - Babolat.

Yonex reagerede i første omgang med en vis vrede og uforståenhed, men under US Open kunne John Tobias fortælle, at sagen nu var bilagt, og at det var en del af aftalen, at Caroline ikke spillede med andre mærker året ud.

- Vi venter nok til nytår med at tage en beslutning. Caroline spiller bedre og bedre, så situationen kan være en anden sidst på året, og markedet kan åbne sig for hende, sagde han dengang til Ekstra Bladet.

Wozniacki spillede ganske rigtigt bedre mod sæsonens afslutning, og nu går hun altså ud til den ny sæson med tryghed i ketsjerhånden og en ny træner, svenske Thomas Högstedt, ved sin side.

0 kommentarer
Vis kommentarer