Piotr: Caroline vil have mig med til Australien

Egentlig var Piotr Wozniacki med Thomas Högstedts tiltrædelse færdig som Carolines træner. Og så alligevel ikke helt

Piotr Wozniacki. (Foto: Raoul Wegat/Ekstra Bladet)
Piotr Wozniacki. (Foto: Raoul Wegat/Ekstra Bladet)

Da Ekstra Bladet for en uges tid siden talte med Piotr Wozniacki, var han i højt humør og iført en kold pilsner –poolside.

Julen med familien i Miami var planlagt, der var bestilt flybilletter hjem til Europa og udsigt til det første år længe uden forpligtelser inden for det verdensomrejsende tennis-cirkus.

Fredag var humøret forholdsvis intakt. Til gengæld var flybilletterne afbestilt. For Caroline og hendes nye træner Thomas Högstedt havde flyttet træningshovedkvarter fra Californien til Florida, og med sig havde de en bøn til Piotr:

- De vil gerne have, at jeg tager med til Melbourne. De mener, det er det bedste, siger han med sydlig adresse til årets første grand slam i januar.

For markant et brud
- Thomas mener, at det er vigtigt, at jeg indimellem er med til både træning og turneringer næste år. Han synes, at det er for markant et brud for Caroline, hvis jeg pludselig stopper helt.

- Jeg har jo været ved hendes side næsten uafbrudt de sidste 13-16 år, så jeg er ikke bare undværlig fra den ene dag til den anden. Caroline har brug for min støtte.

Da Ekstra Bladet i oktober kunne afsløre navnet på den nye træner, bebudede Piotr Wozniacki ellers, at han helt ville trække tennis-stikket:

Se også: WTA går Kina-amok

- Jeg vil gerne vise alle de skeptikere, der mener, jeg altid vil blande mig, at jeg er mere professionel, end de tror. Jeg vil ikke blande mig. Thomas overtager alt det, som har med tennis at gøre. Jeg skal heller ikke overvære træningen.

Læs hele interviewet med Piotr Wozniacki i dagens udgave af Ekstra Bladet - eller i eBladet her.

0 kommentarer
Vis kommentarer