Skadet Wozniacki trækker sig i Australien

En skade forhindrer den danske tennisstjerne i at stille op i opvarmningsturnering i Australien

Caroline Wozniacki har pådraget sig en skade. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki har pådraget sig en skade. (Foto: AP)

En ærgerlig og skuffet Caroline Wozniacki måtte natten til søndag trække sig fra turneringen Brisbane International på grund af en skade i sin højre skulder.

Dermed misser hun den første af to muligheder for at få kamptræning inden årets første grand slam-turnering, Australian Open.

Se også: Hov...er hun mere sexet end Sharapova?

- Virkelig skuffet over, at jeg måtte trække mig fra Brisbane International. Jeg vil gøre alt for at blive klar til Sydney, skriver hun på Twitter.<br /><br /><p>Danskerens skade er dog ikke værre, end at Wozniacki regner med at kunne stille op i næste uges turnering i Sydney.</p><p>Den tidligere etter på verdensranglisten har pådraget sig skaden under træning.</p><a id="_b77fdd28-e73b-4032-9e18-d66ac919e547" href="https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/tennis/article4622111.ece">Kan Wozniacki genvinde sexet titel?</a><br /><br /><p>For ikke at forværre problemet og risikere at gå glip af Australian Open i Melbourne springer hun turneringen i Brisbane over.</p><p>- Der er ikke noget galt med ledbånd eller sener. Så det er meget positivt. De (lægerne, red) sagde bare, at jeg skulle slappe af de kommende dage, siger hun.</p><p>- Det går bedre for hver dag, så et par dage mere, og så skulle jeg være klar, siger hun.</p><p>Den 23-årige dansker havde en skuffende sæson sidste år.</p><a id="_2c5ab550-155d-4f7a-aecd-807a1984f616" href="https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/tennis/article4620420.ece">Piotr: Caroline vil have mig med til Australien</a><br /><br /><p>Hun vandt kun en turnering, og formåede for første gang i fem år ikke at spille sig frem til en kvartfinale i en af de fire grand slam-turneringer.</p><p>Australien Open begynder 13. januar.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer