Williams og Sharapova klar til tidligt stormøde

Serena Williams og Maria Sharapova tørner sammen i semifinalen ved WTA-turneringen i Brisbane

Maria Sharapova er klar til et brag mod Serena Williams (Foto: AP)
Maria Sharapova er klar til et brag mod Serena Williams (Foto: AP)

Med bare to ugers turneringsforberedelser inden årets første grand slam-turnering, Australian Open, er tennissæsonen 2014 begyndt lige på og hårdt i australske Brisbane.

Både mændene og kvinderne spiller i Brisbane i denne uge, og kvindernes række er klart stærkest besat med fem spillere fra top 10. Caroline Wozniacki, verdens nummer 10, skulle have været den sjette, men hun meldte afbud med en skade.

De øverste på ranglisten har vist god form fra sæsonens spæde begyndelse, og det munder nu ud i et topmøde i den ene semifinale mellem nummer et, Serena Williams, og nummer fire, Maria Sharapova.

Sharapova ville formentlig være endnu højere placeret, hvis hun ikke havde fået de sidste tre måneder af 2013-sæsonen spoleret af en skade. Nu er hun imidlertid tilbage.

Tidligt torsdag morgen dansk tid vandt russeren sin kvartfinale over esteren Kaia Kanepi med cifrene 4-6, 6-3, 6-2.

Serena Williams gjorde sig klar til stormødet ved at vinde 6-3, 6-3 over Dominika Cibulkova fra Slovakiet.

Det er 17. gang i karrieren, at Serena Williams og Maria Sharapova står over for hinanden, og amerikaneren har i den grad overtaget. Hun har vundet 14 af de indbyrdes møder, blandt andet de seneste 13.

I den anden semifinale bliver Jelena Jankovic den ene part efter sejren mod Angelique Kerber. Hun møder vinderen af den sidste kvartfinale, der står mellem verdens nummer to, Victoria Azarenka, og Stefanie Voegele fra Schweiz.

0 kommentarer
Vis kommentarer