Annonce:
Annonce:

Caroline på Forbes’ liste over lysende unge stjerner

Trods magre, sportslige resultater vil Caroline Wozniack i 2014 være en af de unge stjerner, der lyser op, når det handler om at hive penge hjem udenfor banen

Guldparret Caroline Wozniacki og Rory McIlroy har sportsligt ikke haft det bedste 2013. Til gengæld kan de glæde sig over, at de er blandt de lysende stjerner, som Forbes forventer vil skinne i 2014 (Foto: AP)
Guldparret Caroline Wozniacki og Rory McIlroy har sportsligt ikke haft det bedste 2013. Til gengæld kan de glæde sig over, at de er blandt de lysende stjerner, som Forbes forventer vil skinne i 2014 (Foto: AP)
Annonce:
Følg Tennis

Det kan godt være, det kniber lidt med resultaterne på tennisbanen, men udenfor kridtstregerne holder Caroline Wozniacki sig stadig helt fremme i feltet, når det handler om starquality.

Hun figurerer således på den årlige liste, som det bredt anerkendte magasin Forbes netop har udsendt, 30 under 30. Her kigger man frem mod 2014 og oplister de unge stjerner, man forventer vil lyse op indenfor 15 forskellige brancher, som udover sport tæller eksempelvis finans, musik, film, videnskab og kunst.

Fire tennisspillere optræder på listen over atleter under 30 år, og ikke overraskende er det Maria Sharapova, der agerer blikfang, mens Andy Murray og – måske mere overraskende - japanske Kei Nishikori, gør den 23-årige dansker selskab.

Tennis-skønheden Caroline på fornem listeWTA går Kina-amok

Om Caroline skriver Forbes:

Annonce:

- Landede en lukrativ aftale med Adidas sidste år. Er den syvende højst betalte, kvindelige idrætsstjerne med en årlig indkomst på 13,6 millioner dollars (knap 75 millioner kroner), hvoraf 11 millioner kommer fra merkantile aftaler.

Guldparret: Caroline og Rory scorer kassen på forlovelseØkonom: Magnussen overhaler Wozniacki

Også hendes nordirske forlovede, golfstjernen Rory McIlroy er med på listen, som tæller en række stjerner på og udenfor banen i amerikanske sportsgrene, og har Lionel Messi som den ene af kun to fra fodboldfronten.

Om Maria Sharapova skriver Forbes:

- Der er en grund til, at NBC vil have hende med til vinter-OL i Soch:. Sharapova sælger. Hun var verdens bedste betalte, kvindelige sportsstjerne sidste år med en indkomst på 29 millioner dollars (knap 160 mio. kr), hvoraf de 23 kom fra aftaler udenfor banen’, hedder det om russeren, der sidste år lancerede sit eget slik-mærke, Sugarpova.

- Business har altid været en passion for mig, og en tenniskarriere er så lille en del af et liv, lyder en af hendes kommentarer.

Sharapova: Jeg stønner videre

Skotten Andy Murray har lagt Storbritanien ned og åbnet en stort marked for sig selv ved at vinde OL på hjemmebane og US Open, før han sidste år trumfede med Wimbledon-titlen.

Annonce:

Fremstormende Kei Nishikori er selvsagt interessant, når det gælder det gigantiske, asiatiske marked.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: