Annonce:
Annonce:

Tak til mændene i mit liv

Caroline Wozniacki benyttede tirsdagens presseseancer til at hylder Rory for at bringe ro i hendes private liv og hendes far for hans hårde arbejde bag hendes karriere

Caroline Wozniacki er slet ikke i tvivl om, hvad hun skylder mændene i sit liv (Foto: AP)
Caroline Wozniacki er slet ikke i tvivl om, hvad hun skylder mændene i sit liv (Foto: AP)
Annonce:
Følg Tennis

Der er nu ikke noget som en forlovelsesring, når der skal skabes ro på følelsernes bagperron og dermed skabes grobund for fremgang i karrieren.

Sådan kan man nogenlunde sam-tolke de udmeldinger, der i går kom ud fra henholdsvis Abu Dhabi og Melbourne.

- Når jeg skal reflektere over sidste år, var der meget ustabilitet. Nu føler jeg, at jeg starter dette år på en helt anderledes platform, siger Rory McIlroy til Golf Week, mens hans danske tennisprinsesse flashede sin otte karat diamantring på en solstegt bane Down Under.

Wozniacki i isbad: Hedeslag skulle overstås i en fart

Det skete i første omgang på direkte opfordring fra intervieweren på Hisense Arena, da hun havde spillet sig videre til anden runde i Australian Open med overlegne 6-0, 6-2 over spanske Lourdes Dominguez Lino, og lidt senere i interviews og på pressemøder, der kom til at handle om alt andet end pligtsejren.

Annonce:

- Vi ved, hvad vi vil, og det giver os bare mere tid til at fokusere på vores karrierer, sagde Caroline Wozniacki om den ro, hun forventer følger med ringen.

- Det vil kun hjælpe mig til at få stabilitet, der ligger i at vide, at alt i mit liv er lagt til rette.

Caroline på Forbes’ liste over lysende unge stjerner

- Jeg tror, vi kan hjælpe hinanden. Det må være hårdt, hvis du er sammen med en, der ikke rigtigt forstår din livsstil og de op- og nedture, som både vi – og alle andre – går igennem nogle gange.

- Nogle gange bliver du skader, andre gange kommer andre ting på tværs, og så er der tider, hvor du er helt oppe, fordi du vinder det hele. Det er stort at kunne gå igennem den slags sammen med en, som har oplevet det samme og forstår, hvordan han skal opmuntre dig. Hvis jeg har haft en dårlig dag, mens han har vundet, så er jeg jo stadig glad på hans vegne.

Annonce:

Oppe i hendes boks på tribunen sad hendes far og mangeårige træner, Piotr Wozniacki, på rækken bag hendes nye træner Thomas Högstedt. En ny position, som hun blev bedt om at give nogle ord med på vejen.

- Jeg tænkte bare, at det var tid at prøve noget nyt, og min far ville også gerne trække sig lidt tilbage. Vi har arbejdet sammen, siden jeg startede, og det har også været hårdt fra ham, sagde Caroline Wozniacki, før hun pludselig benyttede lejligheden til et angreb ved nettet:

Piotr Wozniacki slipper tøjlerne: Nu er jeg tilskuer

- Min far har aldrig selv spillet tennis. Men han har hjulpet mig op som nummer et i verden, med at vinde 21 titler og med at få en masse succes.

- Jeg kunne aldrig have gjort det uden ham, så han fortjener en masse kredit. Jeg tror ikke, folk er klar over, hvor hårdt det har været, og hvor meget arbejde han har lagt i det.

Caroline Wozniacki møder i næste runde torsdag amerikanske Christina McHale.

Ekspert: Til angreb, Wozniacki!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: