Annonce:
Annonce:

Fortsætter opturen Down Under: Caroline videre

Fra himlen til helvede og tilbage igen. Caroline Wozniacki spillede sig her til morgen dansk tid videre til 3. runde i Australian Open

Svingende Wozniacki gik videre (Foto: AP)
Svingende Wozniacki gik videre (Foto: AP)
Annonce:
Følg Tennis

6-0, 1-6, 6-2.

Caroline Wozniackis sejrscifre over amerikaneren Christina McHale i anden runde ved Grand Slam-turneringen Australian Open fortæller historien om en yderst svingende dansk indsats, hvor et suverænt første sæt blev afløst af et ordentligt formdyk i andet, inden det høje niveau atter blev fundet frem i 3. og afgørende sæt.

Det holdt hårdt, men det holdt, og danskeren er fortsat på kurs mod de sjove kampe ved Australian Open.

De to piger spillede deres kamp på anlæggets største bane Rod Laver Arena, hvor taget var rullet ud for at skåne spillerne fra den ekstreme varme i det australske. Dermed slap Caroline Wozniacki for at opleve trykkende temperaturer på langt over 40 grader, som umuliggjorde spil på de baner, hvor der ikke var tag.

Hedebølge: Wozniacki skal spille under tag

Annonce:

Danskeren kom flyvende fra start og lignede ikke en kvinde, der havde tænkt sig at bruge alt for lang tid på kontoret. Hun piskede McHale rundt overalt på banen, mens den stakkels amerikaner var rådvild.

Danskeren var fuldstændig suveræn og sendte McHale til tælling med et æg.

Lige så stærk danskeren havde været i første sæt, lige så stærk var en total forvandlet amerikaner dog i anden omgang. Pludselig var det McHale, der dikterede spillet og sendte den ellers konditionsstærke dansker ud på flere løbeture.

Nu kommer Caroline på den største scene

Amerikaneren hævede sit spil betragteligt og viste det, der tidligere har voldt Caroline Wozniacki store problemer. Danskeren var nærmest magtesløs, og hun mistede al momentum i løbet af sættet.

Uhørte 14 uprovokerede fejl blev det til i andet sæt fra Wozniacki. Ikke mindst set i lyset af at danskeren i alt i kampen lavede 15 uprovokerede fejl... Med kun 13 vundne dueller i alt i 2. sæt blev det naturligt nok til en lussing, og den 10. seedede dansker fik en 6-1-håndmad med i bagagen til 3. sæt.

Annonce:

Og tendensen så ud til at fortsætte i 3. sæt. McHale snuppede hurtigt første parti i afgørende omgang, men så fandt danskeren endelig tilbage til sit spil, som havde gjort hende total suveræn i første sæt.

Roser Wozniacki: Hun gør alt virkelig godt

Flere fremragende ture til nettet gav gevinst for en atter aggressiv dansker, og langsomt men sikkert mistede McHale modet

På danskerens anden matchbold blev tingene afgjort i rødt/hvidt favør og på små to timer spillede hun sig videre til 3. runde mod den 20-årige spanier Garbine Muguruza

Glad Caroline
Ikke overraskende var Wozniacki glad for sejren i den hårde kamp. Samtidig var der også lettelse over at have fået plads under taget i stedet for under den bagende australske sol. Det skriver den danske tennisdronning på Twitter kort efter kampen.

- Så glad for at være videre til 3. runde. Hård tre-sætters i dag, men jeg var heldig og glad for, at vi kom til at spille under taget! #rodlaver, skrev Wozniacki.<br /><br />
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: