Annonce:
Annonce:

Ny Wozniacki-træner: Sådan vil jeg ændre hende

Wozniackis nye træner vil booste hendes spilleglæde og tilbage til en mere taktisk spillestil

Han har tidligere set til fra andet geled. Nu træder Michael Mortensen frem som Caroline Wozniackis træner og vil give hende spilleglæden tilbage (Foto: Lars Poulsen)
Han har tidligere set til fra andet geled. Nu træder Michael Mortensen frem som Caroline Wozniackis træner og vil give hende spilleglæden tilbage (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Tennis

Som træner for kinesiske Li Na handlede det i høj grad for Michael Mortensen om at få banket selvtillid og spilleglæde tilbage i den talentfulde men også mentalt så svingende kineser.

Han bragte hende i balance, og sammen vandt de deres første grand slam, French Open i 2011.

Og selv om Caroline Wozniacki er en helt anden type, så handler det for hendes ny træner også om at arbejde med den side af sagen:

– Hun skal have spilleglæden tilbage både i kamp og på træningsbanen. Har du det godt på banen, kan dit spil også træde frem, siger han til Ekstra Bladet.

Her er Carolines nye trænerCarolines forklaring: Jeg gav det virkelig en chance

Som tenniskommentator for Eurosport har han fulgt hendes kampe tæt. Og det gælder også hendes seneste, offensive udvikling under Thomas Högstedt. En linje, som han dog ikke entydigt vil fortsætte:

Annonce:

– Der er sket meget med hendes spil, men jeg vil gerne se lidt mere af den gamle Caroline. Det skal være lidt en fusion mellem den gamle og den nye Caroline.

– Det, jeg senest har set fra hende, har været mange flade slag og samme tempo hele tiden. Jeg ser gerne, at hun i sit spil lægger de temposkift ind, som hun tidligere har været en mester til.

– Hun skal ikke være en af de mange spillere på turen, der bare slår hårdt. Hun skal bruge nogle flere facetter. Hun ER jo en stor strateg.

– Nu skal hun blive fortrolig med sit spil igen. Jeg ser gerne at den offensive Caroline – som også er en vigtig udgave – igen bliver mere selektiv.

Caroline fyrer igen-igen sin trænerKommentar: Halløj i galehuset

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: