Wozniacki kæmper sig til semifinale

Den danske tennisspiller tabte første sæt, men sejrede til sidst over tjekken Karolina Pliskova

Caroline Wozniacki er klar til semifinalen i Mexico. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki er klar til semifinalen i Mexico. (Foto: AP)

Tennisspilleren Caroline Wozniacki er klar til semifinalen ved WTA-turneringen i Monterrey i Mexico efter en sejr i kvartfinalen over tjekken Karolina Pliskova 6-7, 6-3, 6-3.

Ved kampens begyndelse så det ud som om, at danskeren nemt ville få bugt med verdens nummer 73.

Se også: Løchte bringer Danmark tæt på Davis Cup-sejr

Hun kom foran 3-0, men den 22-årige tjekke tog de efterfølgende tre partier, hvorefter de fulgtes ad til tiebreak. Det vandt Pliskova 7-3.

I andet sæt var det så tjekken, der kom foran ved hjælp af et servegennembrud ved først givne lejlighed til stillingen 2-0. Wozniacki gjorde herefter kunsten efter og trak fra efter stillingen 3-3.

Se også: Mortensen: Caroline går hele vejen i Mexico

Også tredje sæt begyndte tæt. Men danskeren fik brudt sin modstander for anden gang til 5-3 og servede efterfølgende kampen hjem. Hun misbrugte to ud af sine tre matchbolde i en kamp, hvor hun begik hele seks dobbeltfejl.

Det var anden gang, at Wozniacki tørnede sammen med tjekken, der undervejs i kampen sendte 10 serveesser af sted. Også første gang var sejren dansk.

I semifinalen venter vinderen af kvartfinalen mellem Magdalena Rybarikova og andenseedede Ana Ivanovic.

Se også: Næsten-danske Julia gør Caroline selskab i kvartfinaler

Wozniacki er tredjeseedet i turneringen, hvor også en anden spiller med dansk islæt nåede kvartfinalen. Den amerikanske kvalifikationsspiller Julia Boserup, der har danske forældre, tabte dog klart til Serbiens Jovana Jaksic 3-6, 0-6.

0 kommentarer
Vis kommentarer