'Smukke Ana' spændte ben for Wozniacki

Opgøret mellem de to tidligere verdensettere blev afgjort i to sæt - 7-6, 6-4 til serberen

Caroline Wozniacki måtte igen bøje sig for Ana Ivanovic)
Caroline Wozniacki måtte igen bøje sig for Ana Ivanovic)

Det blev ikke til årets første finaleplads for Caroline Wozniacki, da hun tidligt søndag morgen blev slået i semifinalen ved WTA-turneringen i mexicanske Monterrey.

Serbiske Ana Ivanovic, der ligesom danskeren er tidligere verdensetter, vandt i to sæt 7-6, 6-4.

Det var ellers tredjeseedede Wozniacki, der kom bedst fra start, men efter stillingen 3-1 i dansk favør kom den andenseedede serber igen og kunne med en 5-4-føring serve kampen hjem.

Se også: Wozniacki kæmper sig til semifinale

Wozniacki fik afværget ved at bryde, men spillerne stod i præcis samme situation ved en serbisk 6-5-føring. Også her fik danskeren sikret et servegennembrud, men tabte til gengæld i tiebreak.

I andet sæt så det en overgang ud som om, at Ivanovic ville knuse Wozniacki fuldstændigt. French Open-mesteren fra 2008 bragte sig på komfortable 4-0. Herefter gik de næste fire partier til danskeren, der dog til sidst måtte se sig slået i egen serv.

Se også: Wozniacki kæmper sig til semifinale

Wozniacki og Ivanovic, der ligger henholdsvis nummer 14 og 13 i verden, har nu mødt hinanden i alt seks gange. Danskeren har vundet to gange.

I finalen skal Ivanovic møde sin landsmand Jovana Jaksic, der slog WTA-tourens absolutte veteran, den 43-årige japaner Kimiko Date-Krumm, i sin semifinale.

20-årige Jovana Jaksic, der er i sin første WTA-finale, ligger blot nummer 137 i verden.

0 kommentarer
Vis kommentarer