'Du ligner en angst teenager, Caroline'

Caroline Wozniacki i choking pink forarger de bornerte golf-entusiaster verden over - til gengæld er de imponerede af hendes bedste træf til bolden i år. I alle sportsgrene...

Vild jubel efter Caroline Wozniackis fremragende putt over 30 skrånende fod på niende hul den dag, den danske tennisstjerne åbenbart forargede den mere bornerte del af golf-verdenen. (Foto: AP)
Vild jubel efter Caroline Wozniackis fremragende putt over 30 skrånende fod på niende hul den dag, den danske tennisstjerne åbenbart forargede den mere bornerte del af golf-verdenen. (Foto: AP)

Caroline Wozniacki vækker normalt altid en vis opsigt. I selskab med kæresten Rory McIlroy tæt på postyr. Og når hun så dukker op på Augusta-banen i kedeldragt og med de normalt blonde lokker i selvlysende chocking pink-udgave under den grønne kasket, bliver opmærksomheden tæt på overvældende.

Meningerne er helt bestemt delte - til gengæld tager Rory McIlroy sin del af 'skylden' for, at kæresten optrådte i 'hot pink'.

- Jeg ville bare have hende til at matche azeala-buskene, forklarede Caro's nordirske forlovede om turen rundt på Augusta National, der netop er berømt for de vildt blomstrende azealaer.

De havde det sjovt, og det kunne ses, da det danske tennis-es foldede sig ud som pink caddie uden anden lak end den i håret. Caroline Wozniacki fik oven i købet også bevist, at boldøjet ikke fejler noget, da hun usvigeligt sikkert puttede en svær bold fra 30 fod på niende hul. Vist nok efter at have rådført sig med kæresten.

Se også: Caroline, vi håber også det kan vaskes ud ...

- Jeg tager kreditten for det putt. Han sagde: 'Putt den her omkring og linede det op for mig, indrømmer hun.

- Hun er god til at følge mine instruktioner, jokede Rory McIlroy efterfølgende om det imponerende putt, kæresten præsterede på skråningen.

Her er Carolines tweed efter sit imponerende putt:<br /><br /><p>Mens alle er imponerede af den ketsjer-svingende danskers evner på græs - altså golf-græs - er meningerne mere delte, når det gælder Wozniackis nye hårstil, der måske mere passer til en neglebidende teenager end en 23-årig professionel atlet.</p><p>Canadiske Canoe:</p><p>- Er det, hvad du kalder en hair-do, Ms. Wozniacki? Vi kalder det en hair-don't! At dukke op til The Masters med selvlysende pink hår svarer til at crashe et royalt te-party med rock-musik. Den slags gør man bare ikke!</p><a id="_efa18fe1-ff12-42e8-9711-88ebb6771bc4" href="https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/golf/article4689331.ece">Caroline gør comeback som caddie</a><br /><br /><p align="left">USA Today lader sarkasmen drive:</p><p align="left">- Bortset fra det faktum, at det aldrig vil klæde en 23-årig professionel tennisspiller at ligne en angst teenager, må man sige, at timingen er... Interessant. Af alle tidspunkter vælger du at farve dit hår pink umiddelbart før The Masters - en turnering afviklet i så adstadige omgivelser, at de næsten får Wimbledon til at ligne et øl-party. Det svarer til at beslutte sig for at få en ring i næsen dagen før, du følger din bedstemor i kirke. Men det er vel trods alt billigere end at hyre en ny træner...</p><p align="left">Sports Illustrated:</p><p align="left">Det her må være hendes bedste træf til bolden dette år - og har taler vi altså ikke kun om golf!</p><p align="left">The Tennis Times, New Zealand, er vist heller ikke helt sikker på, at frisuren bør få genvalg:</p><p align="left">- Looking very cute Caroline???</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer