Caroline skadet - trækker sig i Stuttgart

Melder fra til aftenens kamp mod Kaia Kanepi i Stuttgart med et skadet, venstre håndled og håber at blive klar til Madrid

Caroline Wozniacki har måttet trække sig fra turneringen i Stuttgart, hvor hun ellers skulle indlede forårets pointjagt i grusturneringerne. (Foto: AP/Wilfredo Lee)
Caroline Wozniacki har måttet trække sig fra turneringen i Stuttgart, hvor hun ellers skulle indlede forårets pointjagt i grusturneringerne. (Foto: AP/Wilfredo Lee)

I aften skulle Caroline Wozniacki have indledt grussæsonen ved Porsche Tennis Grandprix i Stuttgart, men hun må desværre melde fra til kampen i første runde mod esteren Kaia Kanepi på grund af en skade i venstre håndled.

- Det er ærgerligt, for hun spiller rigtig godt til træning for tiden, men vi har sammen med læger vurderet, at det er bedre med en pause nu, før de større turneringer går i gang, siger Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

Forude venter i første omgang den store Premier Mandatory-turnering i Madrid, og siden følger Rom og French Open i Paris.

Se også: 'Smukke Ana' spændte ben for Wozniacki

Selv om der er tale om venstre håndled, er det hæmmende for danskerens stærke tohåndsbaghånd, og hun kan næppe klare sig med at slice i det stærke felt i Stuttgart.

Afbuddet er ekstra ærgerligt, fordi der i grussæsonen ligger gode muligheder for avancement på verdensranglisten foran hende. Faktisk kan den danske nummer 15 nemlig ikke gøre det ringere end sidste år, hvor hun på stribe blev besejret i sine første kampe af Carla Suarez Navarro (Stuttgart), Yaroslava Shedova (Madrid), Jie Zheng (Bruxelles) og Bojana Jovanovski (Rom og anden runde ved French Open).

Se også: Skadet Djokovic må holde pause på ubestemt tid

På den måde er der kun 108 point at forsvare på grusvejen, hvor hun tidligere har gjort det gode men senere har fumlet – senest med Yonex-ketsjeren som udskældt rekvisit.

I nedenstående boksen kan du se, hvor få point Caroline Wozniacki skal forsvare fra sidste sæson på grus.

Skaden opstod for to dage siden under træning, og Team Wozniacki vender nu hjem til Monaco for at træne serv, forhånd og andre elementer, der ikke belaster det venstre håndled.

De point skal forsvares:
Stutgart, 1. runde, 1 point
Madrid, 1. runde, 5 point
Rom, 1. runde, 1 point
Bruxelles, 2. runde (som oversidder i 1.), 1 point
French Open, 2. runde, 100 point

0 kommentarer
Vis kommentarer