Rory dropper Caroline: Forlovelsen er forbi

Rory McIlroy har brudt forlovelsen med den danske tennisdarling Caroline Wozniacki - bryllupsinvitationerne var sendt ud

Det er slut mellem Rory McIlroy og Caroline Wozniacki (Foto: AP)
Det er slut mellem Rory McIlroy og Caroline Wozniacki (Foto: AP)

Den mest omtalte romance i dansk topsport er fortid.

For efter tre år i rampelyset hos alverdens medier danner Caroline Wozniacki ikke længere par med golftstjernen Rory McIlroy. Han har har valgt at bryde parrets forlovelse få dage efter, at bryllypsinvitationerne var røget afsted med posten.

Se også: Carolines French Open hænger i en tynd tråd

Det bekræfter ireren selv overfor Irish Mirror.

- Der er ikke nogen rigtig måde at afslutte et forhold, der har været så vigtigt for to mennesker, siger han gennem sin PR-afdeling og fortsætter:

Se også: Fulderik ødelagde Rorys frieri til Caroline

- Det er mig, der har problemet. Da bryllupsinvitationerne blev sendt ud i weekenden, blev jeg klar over, at jeg ikke var parat til alt det, et ægteskab indebærer. Jeg ønsker Caroline al den lykke, hun fortjener, og takker hende for alle de gode stunder, vi har haft. Jeg vil ikke udtale mig yderligere omkring vores forhold, lyder det videre i den bombe, McIlroy har smidt.

Rory McIlroy og Caroline Wozniacki har dannet par siden 2011, og alt var lagt op til det helt store bryllupsbrag i august.

Se også: Åh nej! Skadet Wozniacki trækker sig igen

Caroline Wozniacki har indtil videre ikke kommenteret bruddet. Hun kæmper i disse dage for at komme sig over en knæskade, så hun kan stille op ved French Open, der åbner søndag i Paris.

0 kommentarer
Vis kommentarer