Djokovic viste ingen nåde i kvartfinale

Novak Djokovic vandt i tre sæt, og Milos Raonic og har fortsat kun tabt et sæt ved French Open

Det røde grus i Paris passer tilsyneladende Novak Djokovic glimrende. Tirsdag spillede han sig i semfinalen i French Open. (Foto: AP)
Det røde grus i Paris passer tilsyneladende Novak Djokovic glimrende. Tirsdag spillede han sig i semfinalen i French Open. (Foto: AP)

Den serbiske tennisstjerne Novak Djokovic er i fuld gang med at leve op til sin finaleseedning ved grand slam-turneringen French Open i Paris.

Tirsdag aften spillede Djokovic sig i semifinalen i den prestigefyldte grusturnering ved at besejre canadieren Milos Raonic i tre sæt med cifrene 7-5, 7-6 og 6-4.

Raonic, der har rødder i Montenegro, strittede ellers flot imod i en kamp, hvor han demonstrerede sin stenhårde serv, der også på det langsomme grus er et mægtigt våben.

Se også: Djokovic udraderer fransk favorit i Paris

21 serveesser nåede han at smadre forbi sin berømte modstander, men Raonic tabte pusten en smule, efter at Djokovic havde vundet tiebreaken i andet sæt.

Serberen så ud til at cruise mod sejren, da han bragte sig foran 5-2 i tredje, men så leverede Raonic pludselig sit eneste servegennembrud i kampen og bragte ny spænding ind i kampen ved at bringe sig på 4-5.

Djokovic vaklede dog ikke, da det gjaldt, og servede sejren hjem med 6-4.

Se også: Se den her: Wozniacki køber luksuslejlighed i Miami

Dermed har andenseedede Novak Djokovic fortsat blot tabt ét sæt i dette års French Open, hvor han fra start har været bookmakernes favorit til at vippe suveræne Rafael Nadal af pinden.

Djokovic har vundet seks grand slam-turneringer i karrieren, men aldrig turneringen i Paris, som er den eneste, han mangler i samlingen.

Se også: Sharapova slider sig forbi favoritdræber

I semifinalen møder han den lettiske overraskelse Ernests Gulbis, der slog Tomas Berdych fra Tjekkiet i tre klare sæt og dermed for første gang er blandt de sidste fire i en af sportens største turneringer.

Djokovic' hidtil bedste resultat i French Open er finalepladsen i 2012, hvor han tabte slutkampen til Nadal.

0 kommentarer
Vis kommentarer