Annonce:
Annonce:

Nytårs-kærlighed: Caroline Wozniacki forlovet

Sikke en nytårsaften - Golfspilleren Rory McIlroy har friet til den danske tennis-dronning

Annonce:
Følg Tennis

Caroline Wozniacki har netop annonceret på Twitter og Facebook, at kæresten gennem flere år, Rory McIlroy, og hun skal giftes.

Den 23-årige tennis-darling er ellers mange gange det seneste år blevet konfronteret med rygter om brud mellem hende og golfspilleren. De historier har vist sig at være usande og er nu en gang for alle manet godt og grundigt til jorden.

- Hej verden. Vi skal giftes. Nogenlunde sådan lyder det nemlig nu fra det glade par.

Medie: Rory har fyret Caroline

- Rory og jeg startede år 2014 med et brag, og jeg sagde ja, skrev hun på Facebook og Twitter, og viste et billede af parret samt hendes kæmpe forlovelsesring.<br /><br /><p>De to fejrer nytåret i Sydney, hvor Wozniacki forbereder sig til årets første grand slam-turnering, Australian Open, der begynder 13. januar i Melbourne.</p><p>De to turtelduers forhold har ellers flere gange været til debat, og flere gange har det lydt fra 'kilder tæt på parret', at de to var gået hver til sit.</p><p>Hver eneste gang har de to benægtet påstandene, og senest har Caroline Wozniacki sagt, at parret fremover ville være mere private, når nogen åbenbart fandt det interessant at skrive fejlagtige historier om de to.</p><a id="_84dcece0-4db0-4b90-9d1b-3456fdee352b" href="https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/tennis/article4576967.ece">'Fra nu af er Rory og jeg private'</a><br /><br /><p>Siden danskeren og hendes nordirske golf-es blev kærester, efter de mødtes til en boksekamp, har de flere gange lagt billeder af hinanden op på Facebook og Twitter, hvor de synligt har været glade for hinanden. Og interessen for de to har været der fra start.</p><p>Som en af verdens bedste tennisspillere og en af verdens bedste golfspillere har McIlroy og Caroline længe måtte acceptere en kæmpe mediebevågenhed - ikke blot fra sportsmagasinerne, men også fra de kulørte blade.</p><p>Med aftenens offentliggørelse af forlovelsen bliver bevågenheden næppe mindre...</p><p>Ekstra Bladet ønsker også de to turtelduer tillykke med forlovelsen.</p>
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: