Annonce:
Annonce:

Wozniacki varmer op til hedeslag i Melbourne

Formen bliver testet, inden det går løs natten til tirsdag dansk tid mod spanske Lourdes Dominguez Lino

Caroline Wozniacki under turneringen i Sydney tidligere på måneden (Foto: AP)
Caroline Wozniacki under turneringen i Sydney tidligere på måneden (Foto: AP)
Annonce:
Følg Tennis

Det bliver ikke nemt, men Caroline Wozniacki ser frem til at komme i kamp natten til tirsdag dansk tid, når hun spiller sin første kamp i grand slam-turneringen Australian Open.

Her møder hun spanske Lourdes Dominguez Lino, der godt kan drille, selvom hun ligger nummer 72 på verdensranglisten mod danskerens placering som nummer 10.

- Jeg glæder mig til at komme i kamp nu. Nu har man trænet i så lang tid, og så vil man gerne i gang, og Dominguez Lino er en lidt atypisk spiller, der slicer meget og spiller med meget topspin på forhåndssiden, så det bliver ikke helt nemt, siger danskeren.

Tirsdagens vejrudsigt lover sol og omkring 41 graders varme. Derfor er det godt, at kampen bliver spillet klokken 11 om formiddagen lokal tid (01.00 dansk tid), inden eftermiddagsheden for alvor sætter ind, mener Wozniacki, der normalt er glad for at sove længe.

Annonce:

- Klokken 11 passer helt fint, forhåbentlig kommer det ikke til at være helt sindssygt varmt på det tidspunkt.

- Så må jeg jo bare gå tidligt i seng, siger hun.

Mandagen blev blandt andet brugt på at spille træningskamp på en af de mindre baner på anlægget i Melbourne foran masser af tilskuere. På den anden side af nettet var den italienske veteran Francesca Schiavone.

Under opgøret stønnede French Open-vinderen om kap - ikke med sin danske banemodstander - men med Victoria Azarenka, der trænede samtidig på nabobanen.

Selvom Piotr Wozniacki har overleveret træningsgerningen til svenske Thomas Högstedt, var han også med på træningsbanen og så med bag sine sorte solbriller fra en stol i skyggen.

Thomas Högstedt glæder sig også til at komme i gang med turneringen, der er deres første officielle samarbejde ved en grand slam-turnering.

Annonce:

- Vi ser frem til kampen. Dominguez Lino spiller meget defensivt, langt tilbage på banen og slår høje bolde. Caroline må forsøge at gå ind og afgøre bolden. Hun skal spille sit sædvanlige spil, men måske være lidt mere offensiv end normalt, siger træneren.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

spædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortført
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: