Caroline får bank af verdens nummer 73

Den niedeseedede dansker taber overraskende i tredje runde af den store WTA-turnering i Miami

Caroline Wozniacki er skuffende ude af WTA-turneringen i Miami efter nederlag til spanske Garbine Muguruza. (Foto: AP/Alan Diaz)
Caroline Wozniacki er skuffende ude af WTA-turneringen i Miami efter nederlag til spanske Garbine Muguruza. (Foto: AP/Alan Diaz)

Caroline Wozniacki kunne ikke følge op på sidste uges succes, hvor hun nåede finalen i den store WTA-turnering i californiske Indian Wells.

Lørdag aften led hun således et sørgeligt nederlag i tredje runde af den tilsvarende turnering i Miami i Florida, da hun tabte til verdens nummer 73, spanske Garbine Muguruza, der er en af de nye, spændende spillere på WTA Touren.

Efter 81 minutters spil kunne den 19-årige spanske wild card-spiller således strække armene i vejret efter en af den indtil videre korte karrieres største sejre efter at have besejret den niendeseedede dansker med 6-2, 6-4.

Første sæt var overstået på blot 33 minutter, og Caroline Wozniacki blev hurtigt brudt i andet sæt. Danskeren kæmpede sig dog tilbage - for blot at blive brudt igen i niende parti til 4-5.

Læs også:

Se også: Eks-verdensetter sigtet for vold mod eks-kæreste

Derefter kunne Garbine Muguruza serve sejren hjem og sikre sin højst overraskende deltagelse i ottendedelsfinalerne, hvor femteseedede Li Na venter på den spanske opkomling, der aldrig tidligere er kommet til tops i en WTA-turnering i single.

For Caroline Wozniacki var det endnu en tur ad den slingrekurs, hun har fulgt i denne sæson, hvor hun ikke har fundet samme stabilitet som tidligere i karrieren.

Tidligere i år har Caroline Wozniacki også tabt til både de daværende nummer 103, Ksenia Pervak fra Kazakhstan, og nummer 186, Qiang Wang fra Kina, ligesom det er blevet til to nederlag mod russiske Svetlana Kuznetsova, der da rangerede som henholdsvis nummer 75 og 85.

1 af 2 Garbine Muguruza har aldrig tidligere mødt Caroline Wozniacki - og vandt altså i sit første opgør mod den tidligere verdensetter. (Foto: AP/Alan Diaz)
2 af 2 Caroline Wozniacki er skuffende ude af WTA-turneringen i Miami efter nederlag til spanske Garbine Muguruza. (Foto: AP/Alan Diaz)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere