Eks-verdensetter sigtet for vold mod eks-kæreste

Den tidligere verdensetter Jennifer Capriati sigtet for at have angrebet sin mandlige eks-kæreste

Nye problemer for Capriati (Foto: Topfoto)
Nye problemer for Capriati (Foto: Topfoto)

De har begge været verdens nummer ét i kvindetennis, men så holder lighederne også op mellem Caroline Wozniacki og Jennifer Capriati.

Det er i hvert fald vanskeligt at forestille sig, at danskeren ville gå banannas på samme måde, som den 36-årige amerikaner angiveligt har gjort, efter at hun sidste år røg ud af et forhold til en fyr ved navn Ivan Brannan.

I så fald skulle Caroline Wozniacki svare igen med forfølgelse og med vold, hvis Rory Mcllroy en dag forlod hende.

Se også:

Se også: Tidligere tennisdarling stalker ekskæreste

Jennifer Capriati er netop blevet sigtet for at have angrebet eks-kæresten. Konkret foregik det ved, at hun på Valentines Day opsøgte ham på det træningscenter, hvor han arbejder. Hun råbte af ham og virkede i sin fremfærd så aggressiv, at Ivan Brannan valgte at flygte hen mod mændenes omklædningsrum. Men Jennifer Capriati var hurtigere og blokerede flugtruten, hvorefter hun slog ham hårdt i brystkassen.

Anklager, Jennifer Capriati har afvist som det rene nonsens. Ivan Brannan hævder til gengæld, at hun har forfulgt og chikaneret ham, siden de afsluttede deres kærlighedsmæssige relationer. Hvad der er op og ned i sagen, ventes retten i Palm Beach at tage stilling til i løbet af en måneds tid.

Ifølge Ivan Brannans advokat forsøgte eks-kæresten sidste år via retslige instanser at nedlagt forbud mod, at Jennifer Capriati opsøgte ham. En fortælling, der mildest talt ikke stemmer overens med den udlægning, tennisstjernes advokat fremægger.

- Desværre er falske anklager mod kendisser noget, som sker næsten dagligt i denne gale verden. Jennifer Capriati er uskyldig, og vi vil forsvare hendes gode navn, siger advokaten Richard Lubin.

Det er ikke første gang, at hun er indblandet i uheldige sager. For efterhånden en del år siden blev hun snuppet for butikstyveri og for at være i besiddelse af marihuana.

Se mere:

Se også: Tennisstjerne indlagt efter overdosis-alarm

I 2010 blev hun akut indlagt på et sygehus efter en overdosis af et ikke nærmere defineret narkotikum. Ved den lejlighed sagde en talskvinde , at der var tale om et uheld.

Selv har Jennifer Capriati , der brød igennem på verdensplads som teenager, ikke lagt skjul på, at stjernetilværelsen for hende har været fyldt med skyggesider, og at hun har været så langt ude, at tankerne om selvmord har rumsteret. I et interview med New York Daily News i 2007 sagde hun:

- Nogle gange kommer du til et punkt, hvor du ikke kan stoppe tankerne. Det er som om, at du bliver styret af en dæmon. Du føler, at der ikke vej ud af krisen, du er i. Det føles som om, at det er verdens ende, og du er så træt og udslidt, at du ender med at tænke, at jeg gerne vil bort fra den her planet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere