Sharapova gav finalesmæk: Tillykke Caroline

Maria Sharapova roste danskeren for godt spil

Stor kamp af russeren (Foto: AP)
Stor kamp af russeren (Foto: AP)

Det blev desværre en ret ensidig affære, da russiske Maria Sharapova viste sig at være alt for stor en mundfuld for Caroline Wozniacki i finalen ved Indian Wells.

Efter at have revet sin danske modstander rundt i manegen kunne Sharapova triumferende hæve armene i sky efter sin overbevisende sejr på 6-2, 6-2.

Efter sejren havde russeren masser af overskud - også til at dele roser ud Wozniacki for hendes spil igennem turneringen.

- Jeg vil gerne sige tillykke til Caroline, som spillede godt her. Det er dejligt at se dig spille så godt igen, sagde Maria Sharapova kort efter sin sikre tosæts-sejr.

Se også:

Wozniacki slagtet i finalen

Finalesejren var russerens første i år og var samtidig også hendes første finale i 2013.

- Sejren ser nemmere ud, end jeg synes, kampen egentlig var. Jeg synes, det var en hård kamp, en hård udfordring, og der var mange partier, som gik i deuce (lige, red.) og en masse lange partier. De kunne nemt være gået den anden vej, især ved de muligheder hun havde i andet sæt.

Jeg følte hele tiden, at jeg var et skridt foran, især når jeg havde brudt. Jeg servede godt i dag, og det hjalp mig meget, lød det fra den russiske sejrskvinde.

Se mere:

Sharapova: Wozniacki er en maskine

Wozniacki erkendte nederlaget til en stærkt spillede modstander.

- Hun satte mig under pres fra start af. Hun servede rigtig godt i dag. Hun lavede meget få fejl, og hvis hun gjorde, så var det på tidspunkter, hvor det ikke havde den store betydning. Jeg må bare erkende, at hun spillede for godt i dag, lød det fra Caroline Wozniacki efter kampen.

Trods finalenederlaget rykker danskeren en enkelt plads frem på verdensranglisten og er nu nummer ni, når den senere i dag bliver offentliggjort.