Vinderstimen er brudt: Djokovic sendt ud

22 kampe i streg havde verdensetteren vundet, indtil Juan Martin del Potro besejrede serberen i semifinalen.

Lørdagens anden semifinale i i ATP-turneringen i Indian Wells bød på en kæmpe overraskelse, da argentinske Juan Martin del Potro sendte verdensetteren Novak Djokovic ud af turneringen med cifrene 4-6, 6-4, 6-4.

Djokovic havde indtil semifinalen ikke tabt en kamp siden 31. oktober og var ubesejret i 22 kampe i streg, så få havde regnet med, at den 24-årige argentiner ville være i stand til at stoppe stimen.

Verdens nummer syv skulle da også arbejde hårdt for sin billet til finalen:

- Det var sådan en hård kamp, især fordi det var varmt. Nu skal jeg komme mig og være klar til søndag.

- Jeg spiller med selvtillid, og jeg spillede godt på de vigtige øjeblikke og sluttede med et fantastisk es, lyder det fra del Potro, der henviser til, at han servede kampen hjem med et es på 214 kilometer i timen.

Serberen tog sit nederlag pænt.

- Det sker. Al respekt til min modstander i dag. Han fortjente at vinde, for han var mere fattet i vigtige øjeblikke, og han spillede de rigtige bolde, lyder det fra Djokovic, der vandt årets første grand slam, Australian Open, i januar.

Inden semifinalen havde del Potro kun besejret Djokovic i to ud af 10 indbyrdes opgør - blandt andet da han vandt bronzekampen ved OL i London.

I finalen møder del Potro spanieren Rafael Nadal, der tidligere på dagen vandt sin semifinale over Tomas Berdych.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere