'Caroline fokuserer på de store'

Nederlaget til verdens nummer 186 var et bump på vejen for Wozniacki, mener Tine Scheuer

Caroline Wozniacki fik ørene i maskinen mod Wang i Malaysia. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki fik ørene i maskinen mod Wang i Malaysia. (Foto: AP)

Der gik et chok gennem tennisverdenen, da Caroline Wozniacki onsdag eftermiddag, dansk tid, knækkede totalt sammen i tredje sæt mod den upåagtede Qiang Wang.

Kineseren var blot nummer 180 på verdensranglisten - 170 pladser dårligere end den tidligere verdensetter, men i Malaysia Open gik det i rekordtempo, da Caroline Wozniacki tabte tredje sæt 1-6.

Efter nederlaget forklarede Caroline Wozniacki til AFP, at hun simpelthen var løbet tør for kræfter.

Læs også:

Se også: Fiasko-Caroline: Jeg havde ingen energi

Tine Scheuer, der er ekspertkommentator på TV 3 Sport 2:

- Der er ingen katastrofe for Caroline. Det var et lille bump på vejen. Hun har i de seneste uger har et hårdt program, og det kan ske for alle, at man er utilpas og løber tør for energi. Jeg er bare glad for, at hun ikke er skadet.

- Det gælder bare om, at Caroline kommer hurtigt videre. Hun spillede jo smadder-godt senest i Dubai og Doha. Det var helt forårsagtigt.

- Da jeg så hendes sæsonprogram, synes jeg også, at turneringen i Malaysia var lige i overkanten. Men omvendt kan de små turneringer også være en god ting. Topspillerne har jo mest fokus på de store turneringer, siger Tine Scheuer til Ekstra Bladet.

Skal forsvare kvartfinale i Indian Wells
Der venter netop danskeren en stor turnering. Fra 6. marts går det løs i Indian Wells. Det er en af de turneringer, der er rangeret lige under Grand Slams. Her er der mange verdensranglistepoint at spille om, og Caroline Wozniacki skal forsvare en kvartfinale-placering fra 2012.

- Både i Indian Wells og Miami plejer Caroline at spille godt. Nu skal hun rejse videre til Hong Kong, hvor hun sikkert skal møde Radwanska. Der kan hun pudse formen af inden turneringerne i USA, siger Tine Scheuer.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere