Fiasko-Caroline: Jeg havde ingen energi

Største flop? Caroline Wozniacki var træt og tabte til ukendt kineser

Piotrs tilstedeværelse på banen hjalp ikke Caroline Wozniackis spil onsdag. (Foto: Zuma Press)
Piotrs tilstedeværelse på banen hjalp ikke Caroline Wozniackis spil onsdag. (Foto: Zuma Press)

Hun var topseedet og storfavorit. Ikke bare til at vinde kampen i 1. runde over fuldstændig ukendte Qiang Wang fra Kina men til at vinde hele Malaysia Open denne uge.

Og så røg Caroline Wozniacki ud til verdensranglistens nummer 186.

De første meldinger gik på en skade. Det måtte være en skade. Dels fordi danskeren fik behandling i løbet af tresætteren, dels fordi hun spillemæssigt gik helt ned i afgørende sæt og tabte 6-1.

Men ak.

Angiveligt var hun bare ikke fysisk klar til opgaven.

Det siger hun i et interview med nyhedsbureauet AFP.

- Jeg prøvede at gøre mit bedste, men jeg havde bare ikke energien. Jeg tog ikke de chancer, jeg fik undervejs.

Læs også:

Se også: Wozniacki-exit overrasker

- Jeg tilkaldte lægen og fysioterapeuten, der skulle massere mine ben. Men der var ikke meget, de kunne stille op. Jeg håber at komme tilbage næste år, sagde den slukørede dansker efterfølgende til nyhedsbureauet AFP.

Et nyt lavpunkt for den tidligere verdensetter, der ellers havde fået en spillemæssig god start på året - senest med semifinale og kvartfinale i henholdsvis Dubai og Qatar.

Læs også:

Se også: Skadet? Caroline færdig i Malaysia

Og netop på den baggrund var forventningerne for en gangs skyld skyhøje til danskeren, der dog slet ikke kunne leve op til dem.

På den anden side af nettet stod en næsten lige så uforstående kineser, der dog var anderledes ovenpå.

- Det er min karrieres største sejr. Det er første gang, jeg slår en spiller i top 10, og at have slået Caroline - en tidligere nummer ét - jeg er bare så glad, sagde den 21-årige Wang.

- Jeg havde ingen strategi. Jeg gjorde bare mit bedste i hvert slag. Hun virkede en smule syg, så jeg tvang hende til at løbe mere, sagde hun.

Nederlaget er anden gang i år, Wozniacki taber til en spiller uden for top 100. I opvarmningen til Australian Open tabte hun til Ksenia Pervak fra Kasakhstan, der på daværende tidspunkt lå nummer 103.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere