Wozniacki videre efter store problemer

Danskeren havde store problemer i 2. runde i Doha mod Sorana Cirstea, men kørte sejren sikkert i land

Caroline Wozniacki fik en nogenlunde overkommelig sejr over rumæneren Sorana Cirstea. (Foto: Xinhua/Eyevine)
Caroline Wozniacki fik en nogenlunde overkommelig sejr over rumæneren Sorana Cirstea. (Foto: Xinhua/Eyevine)

Det tegnede til at blive et tæt opgør for Caroline Wozniacki mod den jævnaldrende tennisveninde Sorana Cirstea i WTA turneringen i Doha.

Læs også:

Se også: Wozniacki møder rumæner

Første sæt blev da også som forventet, men Danmarks tennisdronning gjorde kort proces i andet sæt, hvor hun smadrede den stakkels modspiller med et æg.

Det startede dog godt for Caroline Wozniacki i den kraftige vind i oliestaten, da hun allerede breakede Sorana Cirstea ved første parti og bragte sig foran 1-0.

Men man fornemmede også, at det ikke kunne vare ved, selv om Danmarks bedste tennisspiller viste god attitude. Rumæneren på den modsatte side af nettet serverede nemlig godt i sine øvrige partier.

Læs også:

Se også: Caroline gjorde kort proces med bosnier

Det var derfor ikke en overraskelse, at hun kun holdte stillingen over Sorana Cirstea til stillingen 4-3. Her vandt danskeren nemlig ikke sin egen serv, hvorfor rumæneren bragte balance i regnskabet til stillingen 4-4.

De to tennisspillere vandt efterfølgende deres respektive partier i resten af sættet, hvorfor det skulle afgøres i en tie-break.

Her bragte Sorana Cirstea sig hurtigt foran 6-3, men danskeren gav ikke op, hvorfor hun fortjent udlignede til 6-6 i tie-breaken.

Rumæneren kom dog igen foran 7-6 i tie-breaken, men Caroline Wozniacki havde ikke givet op. Hun vandt nemlig de næste tre bolde.

Læs også:

Se også: Wozniacki-rival trækker sig fra Qatar Open

Dermed tog hun første sæt i Khalifa Tennis Complex med cifrene 7-6 efter at Sorana Cirstea havde haft fire sætbolde.

Andet sæt blev dog markant anderledes, hvor danskeren ikke fik megen sved på panden.

Hun udraderede nemlig sin tidligere doublemakker, så hun ikke fik et ben til jorden. 6-0 stod der på resultattavlen for sidste sæt, der kun varede 25 minutter.

Dermed er Caroline Wozniacki videre til tredje runde i Qatar Total Open, hvor hun skal møde tyskeren Mona Barthel, der er nummer 32 på verdensranglisten torsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere