Wozniacki møder verdens nummer 204

Caroline Wozniacki står foran en overkommelig opgave i første runde af Qatar Open, hvor en lucky loser venter

Caroline Wozniacki har fået en overkommelig lodtrækning i Doha. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki har fået en overkommelig lodtrækning i Doha. (Foto: AP)

Det meste af verdenstoppen i kvindetennis er samlet i Doha i denne uge, hvor Qatar Open afvikles. Caroline Wozniacki kan dog begynde WTA-turneringen med en på papiret nem opgave.

I eftermiddag skal 22-årige Wozniacki møde den ukendte kvalifikationsspiller Mervana Jugic-Salkic fra Bosnien-Hercegovina, som ligger nummer 204 i verden. Det er første gang, at de to spillere mødes.

32-årige Mervana Jugic-Salkic er endda kun videre til første runde i hovedturneringen som en såkaldt 'lucky loser', fordi en anden spiller har trukket sig.

Wozniacki er på mandagens verdensrangliste rykket op i top-10 endnu en gang, efter at hun er avanceret fra en 11.-plads til en 10.-plads.

Hvis Wozniacki vinder over Mervana Jugic-Salkic, så venter der allerede langt hårdere modstand i anden runde, hvor rumæneren Sorana Cirstea er favorit til at blive modstanderen.

Når 10.-seedede Wozniacki frem til den tredje kamp i Doha, så vil det formentlig være den femteseedede tysker Angelique Kerber, der står på den anden side af nettet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere