Fin lodtrækning for Caroline

Danskeren er tilbage i kamp i den kommende uge i stor turnering i Doha i Qatar

Caroline Wozniacki er pt. nummer 11 på verdensranglisten, men rykker op som nummer ti i den kommende uge, da Marion bartoli mister point og falder tilbage. (Foto: Raoul Wegat)
Caroline Wozniacki er pt. nummer 11 på verdensranglisten, men rykker op som nummer ti i den kommende uge, da Marion bartoli mister point og falder tilbage. (Foto: Raoul Wegat)

Tre nederlag til spillere placeret mellem nummer 75 og 103 på verdensranglisten og blot fire sejre - over spillere placeret fra nummer 31 og ned. Det er status for Caroline Wozniackis sæson indtil videre.

Den danske stjerne fortsætter i den kommende uge jagten på formen og især resultaterne, når hun sammen med resten af verdenseliten deltager i den store WTA-turnering i Doha i Qatar, hvor 17 af verdens 18 bedste spillere deltager.

Læs også:

Se også: Wozniacki-rival trækker sig fra Qatar Open

Og Caroline Wozniacki har fået en fin lodtrækning med mulighed for at spille sig i gang efter tre uger uden turneringskampe, idet hun i første runde møder en kvalifikationsspiller og dernæst skal møde vinderen af opgøret mellem rumænske Sorana Cirstea og wildcard-spilleren Ons Jabeur fra Tunesien.

Sidstnævnte er en 18-årig uprøvet spiller på WTA Touren, mens Cirstea er en velkendt modstander for Caroline Wozniacki, der har mødt Cirstea fire gange tidligere og vundet de to af kampene mod den jævnaldrende rumæner, som pt. ligger nummer 27 på verdensranglisten.

Men derefter bliver det også alvor.

Læs også:

Se også: Caroline tilbage i top 10 uden kamp

For skulle 10. seedede Caroline Wozniacki klare sig videre til tredje runde, venter givetvis verdens nummer fem, tyske Angelique Kerber.

Og følges seedningerne hos modstanderne, venter derefter i rækkefølge verdens nummer fire, et og to i form af Agnieszka Radwanska i en kvartfinale, Victoria Azarenka i semifinalen og Serena Williams i en finale ...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere