Forrygende comeback af Nadal

Efter mere end syv måneders turneringspause har den tidligere verdensetter spillet sig i finalen i Chile

Rafael Nadal har på overbevisende maner spillet sig frem til finalen i sin første turnering efter syv måneders skadespause. (Foto: AP/Luis Hidalgo)
Rafael Nadal har på overbevisende maner spillet sig frem til finalen i sin første turnering efter syv måneders skadespause. (Foto: AP/Luis Hidalgo)

Den spanske tennisstjerne Rafael Nadal så alt andet end rusten ud, da han natten til søndag dansk tid spillede sig finalen i sin længe ventede comeback-turnering.

Nadal, som tidligere har ligget nummer 1 på verdensranglisten, skulle kun bruge 64 minutter på at slå den tredjeseedede franskmand, Jeremy Chardy, med cifrene 6-2, 6-2 på grusbanen i chilenske Vina del Mar.

Læs også:

Se også: Federer oppe at køre over Nadal-comeback

I finalen ved ATP-turneringen venter argentineren Horacio Zeballos, som slog landsmanden Carlos Berlocq i sin semifinale. Det er kun den anden ATP-finale i karrieren for Zeballos, som ligger nummer 73 på verdensranglisten.

Nadal, som har 11 grand slam-triumfer på cv'et, ligner dermed en klar favorit i opgøret, selvom han har været plaget af en knæskade.

Den 26-årige spanier er på grund af sin lange skadespause dumpet ned til en placering som nummer fem i verden. Før turneringen i Chile har han ikke spillet, siden han sidste sommer tabte til tjekken Lukas Rosol i anden runde ved Wimbledon.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere