Skadet Serena Williams er lettet efter sit nederlag

Den amerikanske tennisstjerne kalder dette års Australian Open for sin værste grand slam-turnering nogensinde

Serena Williams døjede med en skade undervejs mod nederlaget. (Foto: Zuma Press)
Serena Williams døjede med en skade undervejs mod nederlaget. (Foto: Zuma Press)

Serena Williams blev onsdag overraskende sendt ud af Australian Open i kvartfinalen, da det blev til et nederlag på 6-3, 7-5, 4-6 til sin 19-årige landsmand Sloane Stephens.

Den 11 år ældre Serena Williams er "næsten lettet" over at være ude efter det, hun kalder sin værste grand slam-turnering nogensinde på grund af de skader, hun løb ind i undervejs.

- Grand slam-mæssigt er der ingen tvivl. Det her er det værste, jeg har prøvet nogensinde. Jeg er næsten lettet, at det nu er forbi. Det har været lidt svært, siger Williams ifølge AFP efter sin grand slam-turnering nummer 50.

Se også: Sensation: Serena taber til teenager

Williams, som har vundet de seneste to grand slam-turneringer ved Wimbledon og US Open, blev ankelskadet i første runde, slog sig selv i ansigtet med ketsjeren i anden runde, og mod Stephans gik det galt med ryggen.

- Jeg løb for at nå en stopbold ved nettet, og da jeg skulle til at slå til bolden med baghånden, gik der noget galt med ryggen. Jeg skreg inde på banen. Jeg tænkte: Aagh. Det strammede helt op efter det. Det gjorde meget ondt, fortæller Williams.

Stephens møder i semifinalen verdensetteren og den forsvarende mester, hviderussiske Victoria Azarenka.

0 kommentarer
Vis kommentarer