Caroline skal håbe på skade

Er førstereserve til reservetjans i sæsonfinalen og er alternativt kvalificeret til trøstfinalen i Sofia

Ingen dansk deltagelse i sæsonfinalen (Foto: AP)
Ingen dansk deltagelse i sæsonfinalen (Foto: AP)

Da Li Na på hjemmebanen i Beijing som den sidste kvalificerede sig til sæsonfinalen i Istanbul, kunne WTA for første gang i begivenhedens 42-årige historie konstatere, at de otte finalister er fra otte forskellige nationer.

Desværre er der ingen dansker med.

Efter to sæsonfinaler i Doha og en i Istanbul må Caroline Wozniacki som verdens nummer 11 denne gang vente og se, om hun kan snige sig med på en af de to reservepladser, som Samantha Stosur og Marion Bartoli har sat sig på.

Se mere:

Se også: Caroline fik trælse tyskertæsk

Men også en skade i hovedfeltet, der desuden består af Victoria Azarenka, Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska, Serena Williams, Angelique Kerber, Petra Kvitova og Sara Errani, kan gøre det.

Turneringen, der starter 23. oktober, har en samlet præmiesum på 4.900.000 dollars.

Skulle det glippe, er Wozniacki i stedet kvalificeret til trøstturneringen, Tournament of Champions, der afvikles ugen efter i Sofia med 750.000 dollars i præmiepenge.

For at deltage skal en spiller, der ikke er kvalificeret til sæsonfinalen i Istanbul, i årets løb have vundet mindst en international turnering i sæsonens løb, og derefter udstedes to wildcards - typisk i følge verdensranglisten.

Se mere:

Se også: Li Na snupper sidste plads i sæsonfinalen

Wozniacki vandt som bekendt forleden i Seoul.

Det er fjerde gang turneringen afvikles, og deltagerne er ligger normalt alle i laget fra nummer 11-20 på verdensranglisten.

Efter tre besøg i sæsonfinalen er det formentlig tvivlsomt, om Caroline Wozniacki ønsker at stille op i Sofia. Inden da har hun fået et wildcard til Kremlin Cup, der starter om en uge i Moskva.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen