Løchte taber sin første ATP-finale

Den danske double-specialist måtte sammen med sin svenske makker bøje sig for fransk par på hjemmebane i Metz

Frederik Løchte tabte søndag finalen i Metz. (Foto: AP)
Frederik Løchte tabte søndag finalen i Metz. (Foto: AP)

Det lykkedes ikke Frederik Løchte Nielsen at hente sin første ATP-titel, da han og hans svenske makker Johan Brunstrøm udfordrede franske Nicolas Mahut og Eduard Roger-Vasselin i egen hule i Metz.

Den danske Wimbledon-mester måtte se sig slået med cifrene 6-7, 4-6 i en kamp, hvor de hele tiden var et skridt bagefter.

Det dansk-svenske par kom skidt ind i finalen og var bagud 1-4 efter bare 18 minutters spil. Men så kom der lidt mere styr på det, og parret åd sig ind på hjemmefavoritterne. 4-4 blev til 5-5 og en sætbold blev afværget ved 5-6, før der måtte en tiebreak til.

Den tog franskmændene sikkert med 7-3 efter 49 minutters spil.

Frederik Løchte holdt med besvær til 1-0 i det næste sæt, men makkeren Johan Brunstrøm tabte småkagerne i det næste, og det betød rent brud til 1-2. Danskeren holdt rent til 2-3, før svenskeren med besvær også hold til 3-4.

Bagud 3-5 var det igen Løchtes tur til at holde parret inde i finalen, og han gjorde sin pligt med et rent parti. Det var dog en stakket frist. Nicolas Mahut servede sejren hjem på matchbold nummer tre.

Frederik Løchte Nielsen, der på den seneste rangliste er rangeret som nummer 25 i double, må trøste sig med, at han i denne uge vandt sin første kamp på ATP-niveau i netop double, mens han stadig har den oplevelse til gode i single.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen