Så vildt er Løchte-modstanders program

Mike og Bob Bryan venter i Wimbledon-semifinalen for Frederik Løchte. Men er de en smule trætte, så er det til at forstå

De har vundet hvad der er at vinde i international double.

Det amerikanske broderpar Mike og Bob Bryan har vundet 11 Grand Slam-turneringer - og både i Melbourne, Paris, London og New York.

Det 34-årige broderpar har desuden sluttet ATP-tennisåret som nummer ét hele syv gange.

Se også: Serena i sin 18. Grand Slam-finale Se også: Serena i sin 18. Grand Slam-finale

Med andre ord: Det er noget af en mundfuld, der venter Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray i Wimbledon-semifinalen fredag.

Se også: Legender klar til Frederik Løchte Se også: Legender klar til Frederik Løchte

Men det dansk-engelske makkerpar har en fordel. Selvom de har spillet et par hårde kampe undervejs i turneringen, så har brødrene Bryan tilbragt noget længere tid på banen.

Videre i mixeddouble
For ud over at have spillet herredouble, medvirker begge spillere også i mixeddoublerækken - og begge er med helt fremme i år.

Torsdag eftermiddag vandt de kvartfinalen i herredouble over to landsmænd - i fem sæt i øvrigt. Og bare to timer senere skulle begge herrer igen på banen med deres respektive mixeddoublemakkere Lisa Raimond og Liezel Huber.

Læs også:

Se også: Løchte kan score flere års løn på Wimbledon

Hér blev begge kampe i øvrigt vundet...

Det betyder, at de fredag skal ud og spille en semifinale sammen plus hver en mixeddouble. Mike og Raimond er allerede i semifinalen, mens Bob og Huber er en runde bagud og skal spille kvartfinale mod ottendeseedede Daniel Nestor og Julia Görges.

De eksakte tidspunkter for kampstart er endnu ukendt. I skrivende stund er det kun de to herresinglesemifinaler, der er fastlagt. Begge på Centre Court fra klokken 14 med Novak Djokovic-Roger Federer som den første.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen