Første sejr til Caroline i hus

Den danske tennisdronning sejrede i første runde af doubleturneringen i Farum

Malou Ejdesgaard og Caroline Wozniacki kunne efter kampen ønske hinaden tillykke med sejren (Foto: Mikkel Khan Tariq)
Malou Ejdesgaard og Caroline Wozniacki kunne efter kampen ønske hinaden tillykke med sejren (Foto: Mikkel Khan Tariq)

FARUM (ekstrabladet.dk): Der var ikke ligefrem amokstemning til hovedkampen på førstedagen af WTA-turneringen e-Boks Sony Ericsson Open i Farum Arena.

Men det var da heller ikke berusende tennisspil, de 1200-1500 tilskuere blev vidner til, da turneringens superstjerne Caroline Wozniacki trådte ind i turneringen.

Sammen med sin jævnaldrende veninde Malou Ejdesgaard stillede den 20-årige danske tennisdronning op på et wildcard i double, hvor modstanden var næsten lige så dansk i form af et andet wild card-par, Mai Grage og dansk-amerikaneren Julia Boserup, begge 19 år.

I en tam affære, der kun sjældent henrykkede publikum i den kogende varme arena, sled Wozniacki og Ejdesgaard sig stille og roligt videre til anden runde med en sejr på 6-4, 6-1 efter en kamp med blot en håndfuld medrivende dueller.

Fin træning
Wozniacki og Ejdesgaard indledte med at bryde to gange til 3-0-føring, men to tabte servepartier af Malou Ejdesgaard udlignede stillingen ved 4-4.

Et nyt break og et tredje vundet serveparti af Caroline Wozniacki betød dog alligevel første sæt hjemme med 6-4.

Mønstret gentog sig i andet sæt, hvor Wozniacki og Ejdesgaard igen brød to gange fra start. Men denne gang formåede en bedre servende Malou Ejdesgaard at holde serv, og så var løbet kørt for de urutinerede modstandere, der dog fik holdt serv en enkelt gang til sidst og således kom på tavlen i andet sæt.

For Caroline Wozniacki var det fin træning frem mod tirsdagens single, og for Malou Ejdesgaard var det endnu et skridt på vej tilbage efter sin korsbåndsskade, mens Julia Boserup, der er født i Los Angeles af danske forældre, spillede sin første kamp på WTA Touren.

0 kommentarer
Vis kommentarer