Hård kritik af Wozniacki preller af

Helt skørt at spille indendørs turnering lige inden Wimbledon, mener Peter Bastiansen

Piotr ser intet problem i, at Caroline forbereder sig til Wimbledon ved turneringen i Farum. (Foto: Raoul Wegat)
Piotr ser intet problem i, at Caroline forbereder sig til Wimbledon ved turneringen i Farum. (Foto: Raoul Wegat)

Caroline Wozniacki går sine egne veje før grand slam-turneringen Wimbledon.

Som den eneste af favoritterne til den store græsturnering har hun valgt at spille forberedelse i Farum med turneringen e-Boks Sony Ericsson Open i denne uge.

Den afvikles ikke på græs, men derimod på underlaget hard court. Og det er et strategisk dårligt valg, mener den tidligere topspiller Peter Bastiansen.

- Der er ikke en spiller med respekt for sig selv, som vælger at spille indendørs midt i udendørssæsonen.

- Finder du Djokovic, Nadal eller Federer rende rundt og spille indendørs mellem French Open og Wimbledon, så får du findeløn, siger Peter Bastiansen.

Guldregn: Så meget tjener Caroline

Topspillere som Kim Clijsters, Serena og Venus Williams, Vera Zvonareva, Li Na og de øvrige tennisstjerner vælger græsturneringer i enten Holland eller England i stedet for Farum.

Men Caroline Wozniackis far og træner, Piotr Wozniacki, har kun grin tilovers for kritikken.

- Hvis nogen har de nøgler, der gør Caroline til vinder af Wimbledon, så tager jeg gerne imod dem med det samme. Men når jeg hører og læser om alle disse idéer, så griner jeg bare, for det er ikke nøgler til succes. Det er bare snak, siger Piotr Wozniacki.

Den danske verdensetters træner mener, at hard court-underlaget i Farum er helt perfekt som omstilling mellem gruset i French Open og græsset i Wimbledon.

- Det er perfekt med forberedelser på hard court før Wimbledon, fordi du kan arbejde med teknik og løbemønstre på hard court, hvor boldene kører fantastisk.

- Jeg har snakket med folk, som har vundet Wimbledon. Og de har forklaret, hvordan man kommer fra hard court til græsset - og vinder Wimbledon, siger Piotr Wozniacki.

0 kommentarer
Vis kommentarer