Hov...er hun mere sexet end Sharapova?

Canadisk 'newcomer of the year' er dødlækker. Hvorfor er hun ikke nomineret sammen med Wozniacki og Sharapova...?

Bouchard poserer i Montreal. Hun har netop modtaget prisen Bobbie Rosenfeld Award som årets kvindelige atlet i Canada. (Foto: AP)
Bouchard poserer i Montreal. Hun har netop modtaget prisen Bobbie Rosenfeld Award som årets kvindelige atlet i Canada. (Foto: AP)

Ekstra Bladet har i juledagene fortalt, at Caroline Wozniacki igen er nomineret til titlen som WTA Tourens mest sexede spiller.

Det er hjemmesiden tennisreporters.com, der har danskeren på en liste over de mest sexede, kvindelige spillere i verden.

Men det ser ud som om, man har glemt én.

Navnet er Eugenie Bouchard. Hun er bare 19 år gammel og fra Canada. WTA har netop kåret hende som Newcomer of the Year, og hun indtager en fin position som nummer 32 på verdensranglisten.

Efter at have vundet Wimbledon for juniorer (som Wozniacki gjorde i 2006) sidste år, leverede hun i det forgangne år flere flotte præstationer på seniorniveau. Det lykkedes blandt andet at besejre Ana Ivanovic på selveste Centre Court i 2. runde af Wimbledon, ligesom hun nåede finalen i Osaka i efteråret, hvor hun dog tabte til Samantha Stosur fra Australien.

Listen over de mest sexede piger i år tæller profiler som Victoria Azarenka, Maria Kirilenko og Sloane Stephens.

Se dem alle og lav din egen liste i linket herunder.

Se også: Kan Wozniacki genvinde sexet titel?

1 af 6 
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6 Bouchard poserer i Montreal. Hun har netop modtaget prisen Bobbie Rosenfeld Award som årets kvindelige atlet i Canada. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer